IT Biztonság letölthető tankönyv

Logo OSZTV

A 19. Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny és a 32. Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Verseny ünnepélyes eredményhirdetése

Az esemény időpontja: 
2016. máj. 05. 12.00
Helyszín: 
ELTE Informatikai Kar, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C.

Meghívó

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság tisztelettel meghívja a 19. Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny és a 32. Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Verseny ünnepélyes eredményhirdetésére.

A rendezvény időpontja: 2016. május 5.

A rendezvény helyszíne: ELTE Informatikai Kar, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C.

Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny eredményhirdetése: 12 óra
Az eredményhirdetésen a megjelenteket köszönti:

Díjazták a legkisebb Logo versenyzőket

A Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny idei kiírásában kísérleti jelleggel új korcsoporttal bővült. Abból indultunk ki, hogy a Logo programozás már a 6-8 évesek számára is örömet okozhat. Az eredmények ezt a feltételezést Kecskeméten, Sárospatakon és Budapesten is fényesen bizonyították.
A versenyző csapatoknak egy előre elkészített pályán kellett feladatokat megoldani robotokkal (pl. BeeBot, Lego robot).
A legjobb csapatokat múlt héten díjazták. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak!

Kulcsszavak:

Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny 2011/2012

A Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Versenyhez csatlakozva a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) és az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISzE) - az ALADDIN: Alapítvány a diákinformatikáért támogatásával - Logo programozási versenyt hirdet (Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny). A versenyen a számítógépes programozási feladatok megoldása Logo nyelven történik (Comenius Logo, Imagine Logo).

Kulcsszavak:

Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny 2009/2010

A Nemes Tihamér Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyhez csatlakozva a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) és az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISzE) ‑ az Oktatási és Kulturális Minisztérium és az ALADDIN: Alapítvány a diákinformatikáért támogatásával ‑ Logo programozási versenyt hirdet (Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny). A versenyen a számítógépes programozási feladatok megoldása Logo nyelven történik (Comenius Logo, Imagine Logo).

Kulcsszavak: