Egészségközpontú egészségügy - Szakmai konferencia

Az esemény időpontja: 
2011. okt. 21. 09.30
Helyszín: 
Vital Hotel Nautis, Gárdony, Holdfény sétány 9.

A TEREK Egyesület tisztelettel meghívja Önt az „Egészségközpontú Egészségügy” szakmai konferenciára, melynek helyszíne a gárdonyi Vital Hotel Nautis, időpontja 2011. október 21.
A konferencia szervezői bíznak abban, hogy az egyre egészségtudatosabb magyar lakosság érdekében ki tudják alakítani a terápiás együttműködések rendszerét, az „új egészségügy” és egységes egészséggazdaság hálózatát.

A Terápiás Együttműködésért az Egészségügyben Közhasznú Egyesület (TEREK Egyesület) fő célkitűzése a terápiamenedzsment fejlesztésének elősegítése interdiszciplináris módon. Szándékunk és törekvésünk a különböző szakmák, tudományágak, és érintettek közötti együttműködés, valamint az ügyfélközpontú szemlélet fejlesztése hazánkban, mely magasabb minőségi szintű szolgáltatásokat eredményez az egészségügyben.
Az utóbbi években megerősödött globális tendenciák szerint az egészségügyi szolgáltatások megszervezése és működtetetése során a beteg, pontosabban az ellátást igénybe vevő fogyasztó került a középpontba. Emellett az orvosok egyéni felelőssége helyett egyre nagyobb szerepet kapnak a terápiás együttműködések, egyrészt a különböző szakmákban járatos orvosok és egészségügyi szakemberek között, másrészt a szolgáltatásban közreműködő szállítókkal, a szociális ellátórendszer szereplőivel, valamint a civil szervezetekkel. A szemléletváltás azt is jelenti, hogy a sikeres gyógykezelés, ellátás eredményessége nem csupán a gyógyítási folyamatok korszerűségén és megfelelőségén múlik, hanem a terápiát nyújtó szakemberek mellett a beteg aktív részvételét, felelősségvállalását is igényli.

A szakmai konferencia helyszíne: Vital Hotel Nautis, Gárdony, Holdfény sétány 9.

A szakmai konferencia időpontja: 2011. október 21.

A konferencia résztvevőinek átadjuk a nemrégen elkészült „Terápiás együttműködések rendszere” című Fehér Könyvet.

A szakmai konferencián a részvétel ingyenes, kérjük jelenlétével tisztelje meg rendezvényünket!
Részvételi szándékát e-mailen a kohut [dot] gyongyi [desktop] vmkomm [dot] hu címen vagy telefonon a 270-2822-es számon várjuk. 
(Amennyiben gépkocsival érkezik, kérjük, parkolási szándékát is jelezze felénk.)
 

Csatolmány(ok)Méret
Egészségközpontú egészségügy - Szakmai konferencia program187.33 kB
Kulcsszavak: