A GAMF honlapkészítő versenye - 2012

A 2011-2012. tanévben – ismételten, immáron 5. alkalommal − a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán weblapkészítő versenyt hirdetünk, ezúttal „A magyarországi gépjárműgyártás története a kezdetektől napjainkig” címmel. 
 
A verseny célja a tehetséges, természettudományos érdeklődésű és az informatika iránt fokozottan érdeklődő középiskolás diákok számára lehetőséget biztosítani arra, hogy tudásukat – nemcsak számítástechnikából – a beadandó weblap elkészítésével illetve annak nyilvános bemutatásával összemérjék. Iskolatípustól függetlenül bármely középiskolai évfolyam tanulói nevezhetnek, minimum 2, maximum 4 fős csapatban. 
 
Egy csapat tagjai különböző iskolák tanulói is lehetnek, de minden tanuló csak egy csapatban szerepelhet. A versenyre nevezési díj nincs. A verseny díjainak összértéke a korábbi versenyekhez hasonlóan közel 1 millió forint, a döntőbe jutott valamennyi csapat díjazásban részesül. 
 
A verseny részletes szabályait és a versenyre való regisztráció lehetőségét a http://webverseny2012.pap-szigeti.hu/ honlapon találják meg.
 
A regisztráció május 21-től június 16-ig tart, a versenymunkák postára adásának határideje 2012. szeptember 5. 
 
Kérjük a Kollégákat, hívják fel érdeklődő tanítványaik figyelmét versenyünkre! 
 
Köszönettel a verseny szervezői: 
Irházi Zoltán főiskolai adjunktus (irhazi.zoltan@gamf.kefo.hu
Pap-Szigeti Róbert főiskolai docens (pap-szigeti.robert@gamf.kefo.hu)