Netszeregy

Internetezni egyszerű és előnyös.
Próbálta már?

Amennyiben úgy érzi, hogy élete egyszerűbb, kényelmesebb lenne, ha jobban ismerné az internet lehetőségeit, akkor érdemes a következő pár sort elolvasnia.
Mi kell ahhoz, hogy az internet segitségével az Ön élete is egyszerűbb legyen?

  • Biztos internet tudás
  • Internetes trükkök
  • Elektronikus ügyintézés


INTERNET- ÉS E-ÜGYINTÉZÉS OKTATÁS 3 nap alatt!

Első nap
Csevegjen önfeledten a neten!

Az első nap elején megtanítjuk, illetve átismételjük, melyek a számítógép legfontosabb részei: hogyan működik a billentyűzet, az egér, a kurzor – és persze azt is megmutatjuk, hogyan kell a gépet szabályosan ki- és bekapcsolni. A nap végére mindenki érteni fogja az elektronikus levelezés alapvető fortélyait; lesz saját, ingyenes e-mail címe, sőt, csevegni („csetelni”) is fog tudni akár a világ másik felén élő ismerőseivel. Kezdők és újrakezdők számára feltétlenül javasolt modul.

Második nap
Navigáljon könnyedén az információk tengerén!

A második napot az interneten való böngészésnek, az információkeresés technikáinak szenteljük. Ehhez először is sorra vesszük a kellékeket: a különféle gombokat és a programablakot, majd bemutatunk keresőket, elmagyarázzuk, mi az a link, és hogyan érdemes navigálni az információk tengerén. Itt adjuk meg a harmadik nap programjához, az elektronikus ügyintézéshez szükséges alapokat.

Harmadik nap
Intézze ügyeit kényelmesen és biztonságosan az interneten!

A harmadik napon megtanítjuk, hogy hogyan intézheti hivatalos és magánügyeit az internet segítségével, sorban állás, felesleges utazás nélkül. Kiderül, hogyan lehet vásárolni az interneten, bemutatjuk az elektronikus banki szolgáltatásokat és kitérünk a legfontosabb adatvédelmi és biztonsági kérdésekre is.

Tovább a www.netszeregy.hu oldalra.