Tájékoztató a Digitális írástudás kompetenciák: ECDL Operációs rendszerek, ECDL Internet és kommunikáció (látás- és hallássérülteknek is) felnőttképzési program felhasználásáról

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) kidolgozta a Digitális írástudás kompetenciák: ECDL Operációs rendszerek, ECDL Internet és kommunikáció (látás- és hallássérülteknek is) elnevezésű felnőttképzési programot. A képzési program felhasználási jogát az NJSZT más képző intézmények számára átadja, amellyel kapcsolatosan a következők a teendők:

1.
A képzési program felhasználási jogának átadáról a képző intézménynek és a programot kidolgozó intézménynek (az NJSZT-nek) megállapodást kell kötnie.

Kérjük, töltse ki a megállapodást, és aláírva, két példányban juttassa vissza az NJSZT címére:

NJSZT
1054 Budapest
Báthori u. 16.

2.
Az NJSZT az aláírt megállapodás 1 példányát visszaküli a megállapodásban feltüntetett címre.

3.
FONTOS! A Felnőttképzési Akkreditáló Testülethez (FAT) beadandó egyszerűsített program-akkreditációs kérelemhez a FAT és az NJSZT közötti megegyezés értelmében az eredeti akkreditált képzési program hitelesített másolatát NEM SZÜKSÉGES A KÉRELEMHEZ CSATOLNI!

A képzési program megtekintéséhez és letöltéséhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A letöltési linket e-mailben fogja megkapni.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy ember vagy spambot használja az oldalt.
8 + 2 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.