IT Biztonság letölthető tankönyv

27. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny (2017/2018-as Tanév)


A Magyar Innovációs Szövetség egyéni és kétfős csapatok jelentkezését várja a 27. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre. A versenyre jelentkezhet minden olyan fiatal, aki 1997. október 1. és 2004. augusztus 31. között született és még nem kezdte meg felsőoktatási tanulmányait.

Pályázni lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével.

Továbbá lehet pályázni a National Instruments myDAQ nevű termékének újszerű, sehol máshol nem alkalmazott, használt vagy publikált mérési vagy adatgyűjtési eljárásának kidolgozásával, illetve konkrét gyakorlati feladatok megoldására irányuló alkalmazással is.

A legjobb három pályázat lehetőséget kap a 2018 szeptemberében, Dublinban, az Európai Unió által, 40 ország részvételével rendezendő európai döntőn való részvételre, ahol további értékes pénz- és különdíjakat (3500-7000 euró) lehet nyerni.


További részletek: http://innovacio.hu/3a_hu_27_felhivas.php
 

AttachmentSize
innov.pdf186.88 KB