ECDL-lel fejleszti a digitális készségeket a Csongrád Megyei Iparkamara

 

A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) és a VDSZ (Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége) után újabb jelentős szakmai szervezet kötött együttműködést a Neumann Társasággal a munkavállalók nélkülözhetetlen digitális kompetenciáinak növelésére. Dr. Beck György, a Neumann Társaság elnöke és Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke február 7-én, pénteken, az Iparkamara gazdasági évnyitóján írt alá megállapodást ECDL-képzések indításáról.

A gazdasági évnyitó fő kérdésköre a digitalizáció volt, amely minden iparág minden munkaköre számára új feladatokat ad, új szemléletmódot igényel. Az évnyitó főelőadójának felkért Beck György előadásában bemutatta, hogy milyen előnyökkel és kockázatokkal jár a digitális átalakulás – és erre hogy készülhetnek fel az ipar szereplői.

Az ECDL-együttműködés aláírása a gazdasági évnyitó záróeseménye volt – Csongrád megyében pedig sokaknak az új munkahelyi kihívások megoldásához a kezdetet jelentheti: egy jó segítséget adhat az ECDL „jogosítvány” megszerzése, melyhez a két szervezet közötti együttműködés kedvezményt biztosít.

Nemesi Pál és Beck György
Nemesi Pál és Beck György

 

Címke