NJSZT Közgyűlési Meghívó

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (1054 Budapest, Báthory u. 16) tisztelettel meghív minden tagtársat az online módon, Zoom platformon 2024. május 8-án, 15 órakor tartandó Közgyűlésére.

Napirend:   

  1. Ügyrendi szavazások. 
  2. Beszámoló és vita a 2023-as szakmai programról. 
  3. 2023-as pénzügyi beszámoló és a Felügyelő Bizottság kiegészítése. 
  4. Közhasznúsági dokumentumok elfogadása – szavazás. 
  5. A 2024-es szakmai és pénzügyi tervek bemutatása és vitája. 
  6. A 2024-es pénzügyi terv elfogadása – szavazás.  

Határozatképtelenség esetén az Elnök 2024. május 8-án, 15.15 órára azonos helyszínen, azonos Internet címen, azonos napirenddel összehívja a Közgyűlést.  

Ebben az esetben az Alapszabály szerint tekintet nélkül a megjelentek számára, a Közgyűlés határozatképes.   

A Közgyűlés várható időtartama 1,5 óra.   

A napirendekhez kapcsolódó anyagokat ezen az oldalon lehet megtekinteni:   

https://njszt.hu/hu/doc/kozhasznusagi-dokumentumok-2023  

A regisztrációs linket és meghívót tagjaink e-mailben kapják, amely a regisztrációhoz szükséges információkat tartalmazza. A regisztráció visszaigazolása tartalmazza majd a belépéshez szükséges adatokat.   

 

A szavazáson azok a tagok vehetnek részt, akik a Közgyűlés időpontjában tagjai a Társaságnak, valamint a Közgyűlés kezdetéig megfizették a 2024. évi tagdíjukat.   

Maga szavazás a Zoom online felület szavazási rendszerével történik. Hozzászólásra lehet az alkalmazásban jelzéssel jelentkezni vagy chat-ben jelentkezni, vagy élőszóban hozzászólni.   

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság alulról építkező civil szervezet, melyben fontos minden tag véleménye, ezért számítunk minden tagtársunk aktív részvételére. Lehetőség nyílik az eddigi munka áttekintésére, értékelésére és a jövő formálására is.   

 

Üdvözlettel, 
Dr. Beck György, az NJSZT elnöke

Címke