Adó 1% felajánlások

Mit tesz az NJSZT az információs társadalomért?
 
A világon is kiemelkedőnek számító Informatika Történeti Kiállítást az NJSZT igen jelentős anyagi és szellemi erőforrások mozgósításával hozta létre. „A jövő múltja” vár mindenkit az egykori fejlesztőktől a mai dédunokákig a világ minden tájáról.
Hazánkban már közel félmillió ember az ECDL segítségével kelt át a digitális szakadékon. Az ECDL rendszer a kor követelményeinek megfelelően tartalmilag megújult és új elemként bevezetésre került az IT Biztonság modul. Kiemelten támogatjuk a fogyatékkal élők – mind érzékszervi, mind a mozgássérültek – életminőségének javulását és a munka világába történő bekapcsolódását. 
 
Tehetséggondozási rendszerünknek köszönhetően évente informatikai tehetségek százai részesülnek speciális felkészítőkben és vehetnek részt hazai és világversenyeken. Az NJSZT égisze alatt 22 különféle szakmai és 13 területi közösségben nyílik lehetőség az informatika legkülönfélébb területeinek művelésére. 
Évente megrendezzük a Digitális esélyegyenlőség (DE!) konferenciát, amelyen áttekintjük az információs társadalom aktuális kérdéseit. Honlapunkon, valamint hetente elektronikus hírlevélben, havonta színes Mi Újságban, és Hírmagazinban elektronikus formában tesszük közzé a szakma és az információs társadalom legfrissebb híreit, eseményeit.
 
Kérjük, segítse Ön is Társaságunk közhasznú munkáját – közös munkánkat - adója 1%-ával!
 
Adószámunk: 19815888-2-41
 
Köszönjük támogatását!
Alföldi István
ügyvezető igazgató