Fektessen a jövőbe! Önnek 1 százalék, nekünk 100 százalék

És nyugodt lehet: száz százalék, hogy támogatása jó helyre kerül.

Az NJSZT már 51 éve a magyar IT-világ meghatározó szervezete. De nemcsak a múltunk jelent garanciát: a Mesterséges Intelligencia Koalíció tagjaként is mindent elkövetünk, hogy az MI jövője a mi jövőnk legyen, minden előnnyel a magyar társadalom minden tagja számára.

A digitális világ GPS-eként segítjük a tájékozódást az információs társadalom világában.

Megőrizzük a múlt értékeit. A világ 4-5 legnagyobb informatikai gyűjteményének egyikét fejlesztjük, hogy a Jövő múltját az Ön „unokái is láthassák”.

Alkalmazkodunk a jelenhez. Magyarország versenyképessége elképzelhetetlen a digitális kompetenciák nélkül. Bizonyítjuk a digitális írástudást: 22 éve az ECDL hazai vezető szervezeteként.

Befolyásoljuk a jövőt. Legyen szó akár informatikai versenyekről, akár diákolimpiai felkészítésről. Nálunk nincs lógás, de van LOGO verseny, minden Nemes versengés az NJSZT-hez kötődik, ahogy a Neumann Verseny is. Robotikában és robotversenyekben is otthon vagyunk.

Támogassa adója 1 százalékával a Neumann Társaságot. Területi és szakmai közösségeink behálózzák az országot, várjuk tagjaink sorába – és köszönjük a támogatást!

19815888-2-41

Köszönjük támogatásukat!
NJSZT