X. Jubileumi Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia

Az esemény időpontja: 
2012. máj. 30. 08.30 - 18.00
Helyszín: 
Best Western Hotel Hungaria (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)

Az IME Az egészségügyi vezetők szaklapja 2012-ben ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Ebben az évben nemcsak a lap, hanem az Infokommunikációs Rovat rendezvénye is jubilál. 2012. május 30-án rendezzük meg az egészségügyi informatika éves seregszemléjét, a X. Jubileumi Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferenciát

Que Vadis egészségügyi infokommunikáció?

címmel, melyre tisztelettel meghívjuk.

Az elmúlt években az egészségügyi ágazatban folyamatos megszorításokat tapasztaltunk, amely számos területen jelentős működési nehézséget eredményezett. Az ellátórendszer hatékonyságának emelését célzó Semmelweis Terv megváltoztatta az egészségügyi informatikával szemben támasztott követelményeket, új kihívásokat jelentve az ágazati informatikai rendszermegoldásokkal szemben.
Célkitűzésünk, hogy – az elmúlt évek tapasztalatait elemezve és kitekintést adva a nemzetközi példákra – több oldalról is bemutassuk a szakma előtt álló 2012 évi infokommunikációs kihívásokat, az ágazati elképzeléseket, a perspektivikus fejlesztések jövőképét.
A konferencia keretében áttekintést kívánunk adni az otthoni monitorozásban és életmód tanácsadásban elért eredmények hasznosításáról, a legújabb eHealth kutatás-fejlesztési irányokról, valamint az új technikai lehetőségek kiaknázását biztosító projektek informatikai lehetőségeiről.
Konferenciánk előadásai nemcsak az egészségügyi ellátó intézmények menedzsmentjének, gazdasági és informatikai vezetőinek szólnak, hanem az egészségpolitikával foglalkozó szakembereknek és azoknak a döntéshozóknak, akiknek befolyásuk van az egészségügyi ellátás előtt álló, alapvető változások megvalósítására.

Fővédnök:

Szócska Miklós, Egészségügyért felelős államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Csatolmány(ok)Méret
Részletes program197.35 kB
Részvételi feltételek134.8 kB
Jelentkezési lap117.33 kB
Kulcsszavak: