Új, kedvezményes Galaktika Klub-tagságok az NJSZT-tagoknak – válogassanak a Galaktika kiváló kiadványaiból!

Tisztelt Tagjaink!

Örömmel tudatjuk, hogy a Galaktika által elindított új kedvezménycsomagokat az NJSZT tagjai kedvezményesen vásárolhatják meg.

Aranykártya

Az egy évre szóló Aranykártyás tagság esetén a kártya birtokosa a Galaktika kiadójának minden saját kiadványából 25% kedvezményre jogosult, emellett pedig választhat egy ajándékkönyvet, mely az eddigi gyakorlattal ellentétben bármelyik könyv lehet a Metropolis Media kínálatából. Az Aranykártyás tagság nyereménysorsolásokon való részvételre is jogosít. Az NJSZT és a Galaktika közötti partneri kedvezmény keretében az egy évre szóló Aranykártyát az NJSZT tagjai féláron, azaz 2000 Ft-ért rendelhetik meg. Ehhez a kártya kiváltásakor fel kell mutatniuk a Galaktika szerkesztőségében NJSZT tagsági kártyájukat. Webes megrendelés esetén a megjegyzés mezőben kérik feltüntetni a tagsági számot.

Platinakártya és Gyémántkártya

Galaktika-rajongóknak jó hír, hogy új kedvezményként az NJSZT tagjai 1000 forinttal olcsóbban juthatnak hozzá a Galaktika Platinakártyához (eredeti éves tagdíj: 12000 forint) – és 2000 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg a Gyémántkártyát (eredeti éves tagdíj: 27000 forint). A Platinakártyák tulajdonosai hozzájuthatnak az év folyamán megjelenő, friss Galaktikákhoz - a Gyémántkártya tulajdonosai pedig a Galaktika XL kiadványokhoz. A kártyák további kedvezményekre is jogosítanak, melyekről itt találnak információkat:
http://galaktika.hu/klub/