Ünnepeljük együtt az informatikát! - Infobál 2017

Sok szakmában évszázados hagyomány, hogy évente egyszer egy elegáns bálon találkoznak az adott hivatás vezető képviselői. Örömmel látjuk, hogy ez a szép tradíció az infokommunikációs szektorban is meghonosodik: február 18-án immár harmadik alkalommal rendezik meg az InfoBált.

„Az informatika ünnepe”

A szervezők szerint az InfoBál a szektor egyetlen olyan eseménye, ahová hölgyek és urak egyenlő arányban érkeznek. Az exkluzív eseményen művészi és gasztronómiai különlegességek élvezete közben cserélhetnek eszmét az ágazat meghatározó gazdasági és közéleti képviselői.

Február 18-án, elegáns környezetben, a Hotel Intercontinentalban, zenével, tánccal, tombolával és jótékonysági aukcióval készülnek a vendégek fogadására.

Az informatika ünnepeként hirdetett esemény fővédnöke Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, védnöke Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott. A bál szakmai partnerei közé tartozik a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság is.

Oroján Sándor, a bál főszervezője szerint a helyszín 600 vendég egyetlen térben való befogadására is alkalmas – és erre szükség is lesz, mert várhatóan ez lesz a báli szezon egyik legnagyobb vendégsereget vonzó eseménye a fővárosban.

Arra biztatjuk tagjainkat és jogi tagjainkat, hogy vegyenek részt az ünnepen: örüljünk a nívós találkozási lehetőségnek, ünnepeljük együtt az informatikát!

További információk: http://www.infobal.hu/