NJSZT kiadványok

A kiadványok korlátozott számban igényelhetők ill. megvásárolhatók az NJSZT ügyfélszolgálatán:

1054. Budapest, Báthory u. 16.

Szoftver-technológiai fórum 25.Szoftver-Technológiai Fórum 25 (2008)

Ez a kiadvány a 2002 óta sikeresen működő Szoftvertechnológiai Fórum első 25 rendezvényéről ad összefoglaló áttekintést, mely tartalmazza az előadók rövid életrajzát, valamint az előadások kivonatát, és – a legtöbb esetben- egy hivatkozást az előadások prezentációjának a http://www.inf.u-szeged.hu/stf honlapon található fóliáira.

 

 

 

 

 

RCEAS 2007 (Konferencia kiadvány)

A számítástechnika, az informatika és a távközlés fejlődése olyan új helyzetet teremtett, amelyet a gyakorlatilag korlátlan feldolgozási, tárolási és adatátviteli kapacitás jellemez. Folyamatosan növekszik a digitális elven működő (azaz processzorral és programmal vezérelt) és a környezetükben lévő tárgyakkal autonóm módon kommunikáló (más szóval ambiens) eszközök és rendszerek száma és jelentősége. Ezt felismerve rendezte meg az NJSZT 2007-ben az első regionális konferenciát a beágyazott és ambiens rendszerek témakörében. Az RCEAS 2007 célja kettős volt: egyrészt az, hogy elősegítsük az együttműködést a közép-európai régióban ezen a területen dolgozó kutatók között, másrészt az, hogy felhívjuk a figyelmet erre a gyorsan növekvő jelentőségű szakterületre. 

 

Versenyfeladatok - Logo OSZTV

 

Logo versenyfeladatok tára 1.Zsakó László: Logo versenyfeladatok tára I.

Logo OSZTV 1998-2002

700,- Ft

A Logo versenyfeladatok tára a Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny feladatait, értékelési útmutatóit, valamint a részletes magyarázatokkal ellátott megoldásait tartalmazza.

 

 

 

 

Logo versenyfeladatok tára 2.

Zsakó László: Logo versenyfeladatok tára II.

Logo OSZTV 2003-2007

1200,- Ft

A Logo versenyfeladatok tára a Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny feladatait, értékelési útmutatóit, valamint a részletes magyarázatokkal ellátott megoldásait tartalmazza.