IT Biztonság letölthető tankönyv

Marina von Neumann

Újra Marina von Neumann Whitmanról

Marina von Neumann WhitmanA nagy sikerrel megtartott A jövő múltja konferenciáról készült sajtó beszámolót követően még mindig izgalmas cikkek jelennek meg Marina v. N. Whitmanról, illetve a konferenciáról.

A jövő múltja konferencia - összefoglalás

Marina v. N. WhitmanAz NJSZT június 25-én, az Informatika Történeti Kiállításnak otthont adó szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában rendezte meg A jövő múltja – A lyukkártyától az információs társadalomig konferenciát. A kiállítást megnyitó konferencia díszvendége A Marslakó lánya (The Martian’s Daughter) könyv szerzője, Neumann János lánya, Marina von Neumann Whitman, fővédnöke Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke volt.

Von Neumann: Egy marslakó lánya vagyok

Magyarországra látogatott a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság meghívására az Informatika Történeti Kiállítás megnyitója alkalmából Marina von Neumann Whitman, a híres gondolkodó lánya. Ennek apropóján kérdeztük arról, milyen is volt az élet Magyarország legsikeresebb – elvándorolt – tudósainak körében.

Milyen gyermekkora volt? Az édesapja milyen szerepet vitt a felnevelésében? 

SAJTÓKÖZLEMÉNY - A köztársasági elnök fogadta Marina von Neumann Whitmant, Neumann János lányát

Marina von Neumann Whitman, Friedler Ferenc és Áder JánosÁder János, Magyarország köztársasági elnöke 2013. június 24-én hivatalában fogadta a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) meghívására Magyarországon tartózkodó Marina von Neumann Whitmant, a világhírű Neumann János lányát és férjét, Robert Whitmant, valamint dr. Friedler Ferencet és Alföldi Istvánt, a vendéglátók elnökét és ügyvezető igazgatóját.

Megérkezett!!! Magyarországon csak az NJSZT-ben!!! - The Martians’s daughter

Marina von Neumann Whitman - The Martian's Daughter„The Martians’s daughter” (A Marslakó lánya) című angol nyelvű életrajzi könyve megvásárolható Budapesten az NJSZT ügyfélszolgálatán (1054 Budapest, Báthori u. 16.), ára csak 6 300 Ft. Ha nem akar interneten rendelni és a szállításra várni, akkor vásároljon nálunk!
 

A jövő múltja - konferencia

Az esemény időpontja: 
2013. jún. 25. 09.30
Helyszín: 
Szeged, Kálvária sgt. 23. (a szegedi Agora)

 A lyukkártyától az információs társadalomig

Díszvendég: Marina von Neumann Whitman, „a Marslakó lánya”

Fővédnök: Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke

 

A konferencia tervezett programja: