IT Biztonság letölthető tankönyv

díjak

Jelöljön Ön is!

Hagyományainkhoz híven az NJSZT idén is elismerésben részesíti az informatika szakmában jelentős eredményt elért szakembereket. Kérjük kedves Olvasóinkat és Tagtársainkat, hogy javaslataikat az idei Neumann- és Kalmár-díjra, Tarján emlékéremre, Kemény János-díjra és Neumann-emlékplakettre – legfeljebb egy oldalas indoklással – legkésőbb 2016. október 14-ig küldjék el a Díjbizottság elnökének, Péceli Gábornak címezve, a jeloles@njszt.hu címre.

Kulcsszavak:

Az NJSZT 2015. évi díjainak átadása

2015. november 19-én, a 9. Digitális Esélyegyenlőség konferencián, ünnepélyes keretek között került sor az NJSZT 2015. évi díjainak átadására. A kitüntetéseket Dr. Friedler Ferenc, a Társaság elnöke, a Veszprémi Egyetem rektora adta át.

Kulcsszavak:

Jelöljön Ön is!

NJSZT-díjak

Hagyományainkhoz híven az NJSZT idén is elismerésben részesíti az informatika szakmában jelentős eredményt elért szakembereket.

Kérjük kedves Olvasóinkat és Tagtársainkat, hogy javaslataikat az idei Neumann- és Kalmár-díjra, Tarján emlékéremre, Kemény János-díjra és Neumann emlékplakettre – legfeljebb egy oldalas indoklással – legkésőbb 2015. szeptember 25-ig küldjék el a Díjbizottság elnökének, Péceli Gábornak címezve a jeloles@njszt.hu címre.

Kulcsszavak:

NJSZT-díjak

Hagyományainkhoz híven az NJSZT idén is elismerésben részesíti az informatika szakmában jelentős eredményt elért szakembereket.

Kérjük kedves Olvasóinkat és Tagtársainkat, hogy javaslataikat az idei Neumann- és Kalmár-díjra, Tarján emlékéremre, Kemény János-díjra és Neumann-emlékplakettre – legfeljebb egy oldalas indoklással – legkésőbb 2014. október 22-ig küldjék el a Díjbizottság elnökének, Péceli Gábornak címezve a titkarsag@njszt.hu címre.

Kulcsszavak:

Átadták az NJSZT 2013. évi kitüntetéseit

2013. november 28-án, a 7. Digitális Esélyegyenlőség konferencián, a Gellért Szállóban ünnepélyes keretek között került sor az NJSZT 2013. évi díjainak átadására. A kitüntetéseket Dr. Friedler Ferenc, a Társaság elnöke, a Veszprémi Egyetem rektora adta át.
Kitüntetésben részesültek a következők:
 

Neumann-díj

Az NJSZT 2012. évi kitüntetettjei

Neumann-díj

A Társaság névadójának emlékét hordozó éremmel 1976 óta évente egyszer azok tevékenységét ismeri el Társaságunk, akik a számítástechnikai kultúra ki-alakításában, a társadalom informatizálásában értek el jelentős eredményeket és az NJSZT-ben is eredményesen dolgoztak.
 
A Díjbizottság egybehangzó döntése értelmében 2012-ben Neumann-díjban részesül
 
Kulcsszavak:

Kitüntetések augusztus 20-a alkalmából

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Kertészné Gérecz Eszter, az Országgyűlés Hivatalának informatikai főosztályvezetője, az NJSZT szakértő elbíráló testületének társelnöke.

A kitüntetéshez ezúton gratulálunk! 

Kulcsszavak:

Kitüntetések március 15-e alkalmából

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Széchenyi-díjat kapott Vámos Tibor, az NJSZT tiszteletbeli elnöke, villamosmérnök, az MTA rendes tagja, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet tudományos tanácsadója. 

Az elismerést Vámos Tibor az információs társadalom, az e-kormányzat, az állampolgári egységes azonosító politikai-gazdasági hatásának, módszertanának, eszközeinek kutatásában, jelentőségük kormányzati-társadalmi tudatosításában végzett úttörő munkájáért kapta.

A díjhoz szívből gratulálunk!
 

Kulcsszavak:

Kitüntetések március 15-e alkalmából

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Széchenyi-díjat kapott Dr Inzelt Péter társaságunk felügyelő bizottságának tagja és az MTA SZTAKI igazgatója.

A díjhoz külön is gratulálunk!

Kulcsszavak:

Kitüntetések március 15-e alkalmából

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából szakmánk számos kiválósága kapott elismerést.

Külön is gratulálunk:

Dr. Demetrovics Jánosnak, (MTA SZTAKI) tagtársunknak a Dr. Katona Gyulával megosztva kapott Széchenyi Díjhoz,

Kulcsszavak: