Érettségi, ECDL mentesség

Az oktatásért felelős miniszter és a Neumann Társaság között korábban létrejött megállapodás értelmében az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetnek ECDL bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi vizsga dátumától számított két éven belül van lehetőség.

A mentesség az előre hozott érettségire, valamint az informatikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik. 

Igénylés menete:

  • Töltse le és töltse ki a regisztrációs dokumentumot és az érettségi bizonyítvány vagy törzslap fénymásolatával együtt e-mailben (recepcio@njszt.hu), faxon (06 1 472 27 28) vagy postai úton (Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, 1054 Budapest, Báthori utca 16.) küldje el az ECDL Irodának "ECDL érettségi" jeligével.

vagy

  • Töltse ki a lap alján található regisztrációs űrlapot és az űrlap segítségével töltse fel a szükséges dokumentumokat

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel. Amennyiben már rendelkezik ECDL vizsgakártyával, kérjük, jelezze azt is a regisztrációs lapon. A vizsgakártya díját ez esetben levonjuk a regisztrációs díjból.

  • A díjbekérő számlát a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki.
  • Fizesse be a regisztrációs díjat (7000 Ft). A  befizetést követően kérjük, küldje el az átutalás igazolását e-mailben.
    Regsztrációs díjaink 2020. február 1-től megváltoztak!
  • 2020. február 1-től az e-bizonyítványát a befizetés igazolásának beérkezésétől számított pár napon belül e-mailben küldjük. (Kérjük, hogy a levélszemét/SPAM mappát is ellenőrizzék.)
  • A regisztrációt követően külön díj ellenében (4500 Ft) igényelhető az online felhasználói fiókjából papír alapú keményfedeles bizonyítvány is.
Attachment Size
regisztrációs lap 32.26 KB