13. OGIK Országos Gazdaságinformatikai Konferencia

Hely

Dunaújvárosi Egyetem

Dátum

-

A generációváltás informatikai vonatkozásai

Az NJSZT GIKOF szakmai szervezet immár tizenharmadszor szervezi meg az évente nagy érdeklődéssel kísért konferenciáját. A rendezvény teret ad hazai és külföldi szakembereknek, egyetemi kutatóknak, doktoranduszoknak, ipari szereplőknek és fejlesztőknek a témához kapcsolódó munkáik bemutatására, hasznos eszmecserére.

A konferencia időpontja és helyszíne: 2016. november 11-12., Dunaújvárosi Egyetem
A tervezett szekciók:

  • Internet: Cloud; Internet of Things; Közösségi média és szerepe
  • A jövő generációja és az ICT: technológiai, humán, kulturális kompetenciák
  • Új alkalmazások fejlesztése, új módszerek és technológiák a fejlesztésben
  • Az informatikai biztonságtechnológiai és üzleti vonatkozásai
  • Az üzleti tevékenységet, innovációt, versenyképességet növelő új ICT-technológiák
  • Robotika, robotok a 21. században
  • Oktatás a Gazdaságinformatikus BSc-, MSc- és a szakképzés területén (duális képzés, piaci igények vs. képzés, kompetenciák változása, változáskövetés az oktatásban, eszközök, illetve szakemberek mobilitása stb.)

Kérjük, részvételi szándékát a https://easychair.org/conferences/?conf=gikof2016 linken online-regisztrációval jelezze! A regisztráció mellett a tervezett előadásról egy maximum 4.000 karakteres absztraktot kell benyújtani magyar vagy angol nyelven. A téma elfogadásáról a Programbizottság dönt. A tanulmánnyal szemben támasztott formai követelmények az Easychair-ből is elérhető konferencia-honlapról tölthetők le. A részvételi díjakról és a tervezett programról a konferencia folyamatosan frissülő weblapja tájékoztat: http://gikof.njszt.hu/

46.960609, 18.933814