IDC SECURITY ROADSHOW

Hely

New York Palota Budapest

Dátum

A XVI. alkalommal megrendezésre kerülő IDC Security Konferencia tematikai íve felöleli az IT biztonságtól kezdve, az információ biztonságon át a tisztán üzleti biztonsággal foglalkozó kérdéseket egyaránt.

A technológia csak egy összetevője annak, hogyan gondoskodunk szervezetünk biztonságáról – a folyamatok éppúgy fontosak, mint az architektúra, az alkalmazottak, a szabályozás és az irányítás. A szervezetek védelmének középpontjában az adatok és információk állnak, így valójában információbiztonságról beszélünk. Miután a biztonsági trendeket a digitális eszközök és a digitális üzletet határozza meg, így egyértelmű, hogy a tét az üzleti biztonság.

Összhangban az idei rendezvény fő témájával, az IDC Biztonsági Konferencia Tanácsadó Testületébe meghatározó szervezetek, vállalatok releváns pozícióban levő szakértői, vezetői fogadták el felkérésünket, hogy tudásukkal és személyes részvételükkel támogassák a szervezőket a lehető legmagasabb szintű szakmai tartalommal bíró rendezvény megszervezésében.

Regisztráció: https://idcitsecurity.com/budapest/registration/?g_clang=HUN

47.49847, 19.070511