Bemutatkozik az Informatikatörténeti Fórum

Hely

BME Egyesült Innovációs Tudásközpont Neumann tárgyalója (V1 épület, Egri József utca 18., C. szárny, 1,5 em.)

Dátum

Az NJSZT Informatikatörténeti Fóruma (iTF) nevében szeretettel meghívjuk Önöket, meghívunk Titeket egy kávé és pogácsa melletti beszélgetésre, ahol megmutatnánk közös szakmai múltunk, az informatika hazai története fejlődésének és eredményeinek dokumentálására és bemutatására eddig összegyűjtött, feldolgozott anyagainkat.

Adattár gyűjteményünk, bármennyire is sokan és széleskörűen igyekszünk eljárni, elsődlegesen az iTF szerkesztőség munkatársainak ismeretein alapszik. Szeretnénk ezért szakmánk történetének további, Általatok ismert személyeinek, intézményeinek, egyéb adatainak feldolgozását is elvégezni a megőrzés érdekében. Ehhez a Ti együttműködésetek elengedhetetlenül szükséges.

Várunk titeket 2019. október 28-án (hétfő) du. 5-kor a BME Egyesült Innovációs Tudásközpont  Neumann tárgyalójában (V1 épület, Egri József utca 18., C. szárny, 1,5 em.).

Remélem, találkozónk nemcsak kellemes, de eredményes is lesz: hozzájárul közös múltunk szakszerű megőrzéséhez és a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételéhez.

Örömmel vesszük, ha részvételeteket a talyigasj@gmail.com  címen jelzitek.

A találkozót szervező iTF-tagok

Talyigás Judit és Breuer Pál