Joint CINTI-MACRo 2019 konferencia

Hely

Szeged

Dátum

-

2019. november 14-16. között Joint CINTI-MACRo 2019 néven szervez konferenciát Szegeden a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság szakosztálya, a Magyar Fuzzy Társaság, valamint az IEEE Hungary Section, az IEEE SMC Chapter, az IEEE CI Chapter, az IEEE Joint IES/RAS Chapter és az IEEE Control Systems Chapter.

A konferencia magában foglalja a 19. alkalommal megrendezésre kerülő International Symposium on Computational Intelligence and Informatics, valamint a 7. International Conference on Recent Achievements in Mechatronics, Automation, Computer Sciences and Robotics konferenciákat.

A nemzetközi szimpózium célja, hogy a különböző országok számítási intelligenciával, valamint annak alkalmazási területeivel foglalkozó tudósainak lehetőséget teremtsen arra, hogy az ezen a területen végzett legújabb kutatási eredményeiket megosszák, megvitassák egymással, kapcsolataikat tovább építve későbbi nemzetközi kutatásokat alapozzanak meg.

A konferencia első napján japán, román és német egyetemek professzorainak plenáris előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, majd a további 2 napon kerül sor a benyújtott publikációk bemutatására.

Ezen kívül a PhD hallgatók számára a már megszokott módon egy külön szekció biztosít prezentálási lehetőséget támogatva a fiatalok bekapcsolódását a tudományos életbe.

A konferenciára augusztus 26-ig várják a tudományos publikációkat a fuzzy technológia, neurális hálózatok, genetikus algoritmusok, a bizonytalanság modellezése, hibrid rendszerek, alkalmazások és informatika területéről.

Publikálási szempontból jelentős, hogy az elfogadott cikkek újabb vizsgálat után bekerülnek az IEEE Xplore Digital Library elektronikus könyvtárba, ahol a cikkek jelentős része az Elsevier kiadó által gondozott Scopusban referált.

A publikációk benyújtásához kapcsolódó információk, illetve az elektronikus rendszer a következő címen érhetők el: http://conf.uni-obuda.hu/cinti2019/paper.html

Dr. Laufer Edit

MFT elnök

46.256151, 20.156457