25 éves a PMSZ – 37. Körkapcsolás

Hely

ÖbölHáz ( 1117 Budapest Kopaszi-gát 2. )

Dátum

2022.06.02.

Ebben az évben számos eseménnyel emlékezik meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) megalakulásának 25. évfordulójáról.

PM körkapcsolás

A PMSZ a legnagyobb hazai projektmenedzsereket tömörítő szakmai szervezet, egy közösség, élő szakmai fórum, ahol a szakemberek és az érdeklődők is rendszeresen a legkülönbözőbb formákban (konferenciákon, klubesteken, tematikus csoportokban, megmérettetéseken, podcaston) megoszthatják tapasztalataikat, szakmai információkat szerezhetnek, véleményt cserélhetnek, kapcsolatokat építhetnek.

A Neumann Társasággal való együttműködés alapját az is jelenti, hogy a hazai projekt életben ma is meghatározó súllyal szerepelnek az informatikai fejlesztési projektek, ilyen hátterű projektmenedzserek (PM). Ezért is vállalunk részt mint az ifjúsági PM versenyek és az ÉV PM díjazásában

A PMSZ nagy konferenciájának, a Körkapcsolásnak június 2-án központi témája a jövő: hogyan látjuk a jelenből a jövőt, hogyan tudnak együtt dolgozni a projektekben a különböző generációk és mit hoz a technológiai fejlődés projektmunkában, milyen feladatokkörök változnak, szűnnek meg. 

47.465725432206, 19.063525398356

Címke