Magyarország az 5G élvonalában

Hely

online

Dátum

2020.11.05.

Hamarosan a legújabb generációs mobiltechnológia kihívásairól szóló konferenciára kerül sor. Az impozáns előadói névsorban találjuk a Neumann Társaság alelnökét, Dr. Charaf Hassant is, aki a BME 5G Smart Campus hálózatot mutatja be. Minden érdeklődőnek javasoljuk az online tanácskozást, november 2-ig lehet regisztrálni!

5G Koalíció

Mácz Ákos szakmai vezető felhívása:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az 5G Koalíciót három évvel ezelőtt abból a célból alapítottuk, hogy Magyarország a világ élvonalába tartozzon az 5G bevezetése, elterjedése és gyakorlati alkalmazása területén. Munkánkkal mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy az 5G területén mára hazánk a harmadik legfelkészültebb ország Európában a DESI 2020-as indexe alapján.

Ezek az eredmények és törekvések újabb kiváló alkalmat adnak arra, hogy közösen áttekintsük az elmúlt időszak eredményeit, illetve az 5G Koalíció jövőbeni terveit. 

Ennek érdekében az 5G Koalíció „Magyarország az 5G élvonalában” címmel szakmai konferenciával és virtuális kiállítással egybekötött plenáris ülést szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és kollégáit.

A konferencia helyszíne: online
Időpontja: 2020. november 5. 9:00 – 13:00 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát 2020. november 2-ig jelezze az alábbira kattintva:

https://5gkplenaris2020.eventcloud.hu/#registration

Részvételükre feltétlenül számítunk.

 

Címke