Barátjának lenni kitüntetés: éljen a kitüntetett Obádovics!

Egy kitüntetésben az a legjobb, hogy a barátoknak szerez örömet. Boldogsággal tölt el minket, hogy olyan ember kapja, aki nagyon megérdemli. És ilyenkor az ember azt érzi, az élet szép… Nagy örömmel értesültünk róla, hogy barátunk és tagtársunk, Obádovics J. Gyula 2018. augusztus 20-án a Magyar Érdemrend Középkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült.

Obádovics J. Gyula

Az „Obádovics” nevet minden művelt ember ismeri Magyarországon; az általa írt, számos frissítést megélt Matematika a közműveltség része.

Idén 50 éves Társaságunkban nagyon fontos szerepet töltött be. Mint az NJSZT egyik vezetője, fáradhatatlanul dolgozott a területi szervezetek megalakításáért, azért, hogy az NJSZT országosan kifejthesse hatását az informatikai kultúra terjesztésében.

Obádovics J. Gyula tudására, bölcsességére most is számítunk, jelenleg a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatikatörténeti Fórum tiszteletbeli elnöke.

90. születésnapjára megjelent, pompás könyvéhez mi is kedvet csináltunk, figyelmükbe ajánljuk!

A fiatal Mester most is alkotóereje teljében van, még sok-sok eredményes évet és jó egészséget kívánunk, mindannyiunk örömére.
A kitüntetéshez szívből gratulálunk!

Alföldi István, ügyvezető igazgató, NJSZT

Címke