A hódok már a spájzban vannak

 

HódHamarosan (október 15-től) lehet jelentkezni a 2019-es megmérettetésre, amely 2019. november 11-15. között kerül megrendezésre.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Várunk akkor is, ha nem szereted az informatikát, irtózol a számítógéptől.

Engedd, hogy megmutassuk Neked az informatika érdekességeit, területeit, sokszínűségét és hogy mennyi mindent tudsz, ismersz, amiről nem is gondoltad volna, hogy informatika.

Várunk akkor is, ha te vagy az iskolában a számítógépguru. Hidd el, tudunk még érdekes, új dolgokat mutatni.

A versenyről bővebben a hivatalos magyar oldalán, a

http://e-hod.elte.hu

weboldalon tájékozódhatnak.

Részvétel:

  • A részvétel mindenki számára ingyenes.
  • A célok megvalósítása miatt ajánljuk, hogy egész osztályok, fiúk és lányok vegyesen együtt jelentkezzenek és egy időben vegyenek részt (egyéni részvétel van).
  • A verseny november második hetében kerül lebonyolításra, osztályonként kiválasztható, hogy az adott héten melyik napon mikor (reggel 8-tól délután 2-ig). Ezzel biztosítható, hogy akár egy-egy tanóra keretein belül tudjanak részt venni egész osztályok.
  • A résztvevő diákoknak egy-egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre van szükségük. A feladatok megjelenítése és elküldése minden böngészőn működik.

Jelentkezés: A versenyre október 15-től november 10-ig lehet jelentkezni osztályoknak, iskoláknak. A jelentkezéseket a tanárok tudják feltölteni a regisztrációjukat követően.

Szervezők:

  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatika Karának T@T Laborja
  • Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Közoktatási Szakosztálya

Nyeremények: A versenyen résztvevő minden diák és tanár értékes tudást, a legaktívabb és legjobban szereplő diákok szponzoraink ajándékait kapják.

Kapcsolat: http://e-hod.elte.hu weboldalon vagy az info@e-hod.elte.hu e-mail címen