Az iskola elkezdődött: sokak számára ECDL-lel!

Szeptember eleje óta 3500-an az ECDL Standard bizonyítvány mellett köteleződtek el

Eredetileg szeptemberre szólt, végül a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk – és október 15-ig tartott iskolakezdési akciónk. Ennek keretében az ECDL Standard hétmodulos bizonyítvány kedvezményes megvásárlására nyílt lehetőség - minket is meglepett, milyen sokan vágtak bele a digitális írástudásuk fejlesztésébe!

Vizsgaközpontjaink visszajelzése szerint szeptember folyamán közel 2000 kártyát rendeltek, ez a múlt szeptemberben rendelt kártyaszámhoz képest 210%-os teljesítmény. Októberben is közel kétszer annyi kártya talált gazdára, mint egy éve ilyenkor: a hónap közepéig egész pontosan 1455 darab.

Magyarország eddig is stabilan a TOP10 ECDL-ország közé tartozott, de most az iskolakezdés során is sokan felfigyeltek rá: mennyire jó lehetőség az európai DigComp digitális kompetencia keretrendszernek maximálisan megfelelő ECDL-ben fejleszteni tudásukat.

Idén új modullal is bővítettük folyamatosan megújuló rendszerünket: a közösségi média tudatos használatát segítendő otthon és akár a munka világában is.

Most is hangsúlyozzuk: nem az iskolának, az életnek tanulunk. Az ECDL minden korosztálynak szól – és bármikor érdemes belevágni. Figyeljék honlapunkat: az akcióknak is folytatása következik...