Egy nagy lájk az év végére

Válassza a közösségi média modult – 500 Ft kedvezménnyel indul!

Ragyogó újabb akcióval csinálunk kedvet legaktuálisabb modulunkhoz, a Közösségi média modulhoz.

Már lájkolásból is lehet vizsgázni – de ami fontosabb: ismereteket szerezni a közösségi média tudatos és biztonságos használatáról. A modulhoz ingyenes kisokost tettünk hozzáférhetővé – amit legutóbb a Duna TV Családbarát magazinjában mutattunk be -, de szeretnénk máshogy is segíteni, hogy minél többen belevágjanak a vizsgába!

Mind az ECDL BASE, mind az ECDL STANDARD vizsgakártyák esetén regisztrációs kedvezményt kapnak azok a vizsgázók, akik 2019. novembertől 2020. január 31-ig vásárolnak vizsgakártyát – és vállalják, hogy a választható modulok közül az ECDL közösségi média modulból tesznek vizsgát.

Ismerje meg a Facebook, az Instagram, a Wikipédia, a blogoszféra világát, szerkesszen podcastet, saját videót, vezessen Youtube-csatornát – hasznosítsa tudását, hogy értelmes, érdekes tartalmakat hozhasson létre és oszthasson meg – mi segítünk!

Téli dupla kampányunk a vizsgázók mellett a vizsgaközpontok számára is kínál lehetőséget: az a három vizsgaközpont, amely a kampány ideje alatt a legtöbb vizsgázót vizsgáztatja az ECDL Közösségi média modulból, díjkedvezményben részesül – és megjelenési lehetőséget is biztosítunk számára az ECDL hazai és nemzetközi felületein.

Bátran legyen megosztó egyéniség: vigye hírét iskolájában, lakóközösségében – ne a fakenews terjedjen, hanem a tudás!

Közösségi média

Kép: rawpixel.com / Freepik