Nemzetközi online konferenciák a Fuzzy Társasággal

A Magyar Fuzzy Társaság közreműködésével két olyan nemzetközi konferenciát is hirdettünk, amely a közeljövőben fog lezajlani.

Az egyik a 2020. máj. 21-23-ra tervezett IEEE 14th International Symposium on Applied Computational Intelligence and Informatics (SACI) konferencia Temesváron, amely az Óbudai Egyetem, a Temesvári Műszaki Egyetem és az IEEE szervezésében, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság szakosztályaként működő Magyar Fuzzy Társaság közreműködésével kerül megrendezésre.

http://conf.uni-obuda.hu/saci2020/

A másik a 2020. júl. 8-10-ra tervezett 24th IEEE International Conference on Intelligent Engineering Systems 2020 (INES) konferencia Reykjavíkban, az Óbudai Egyetem, az IEEE Hungary és a Magyar Fuzzy Társaság közös szervezésében.

http://www.ines-conf.org/ines-conf/2020index.html

Mindkét konferencia nagy múltú, a mérnöki társadalomban is elismert tudományos rendezvény, ezért fontosnak tartjuk, hogy a világjárvány terjedése ellenére is folytassuk az események szervezését, de ezt a szokásostól eltérő módon tesszük, hiszen a határok zárva vannak, az utazás nem lehetséges. Az esemény lemondása helyett annak virtuális platformon történő megrendezése mellett döntöttünk, hiszen a szerzők és a bírálók is komoly munkát végeztek, amit csak ilyen módon tudunk elismerni.