Karácsonyi ECDL-ajánlat vállalatok számára

Digitális tudás ajándékba

Tisztelt Érdeklődők! Tisztelt Vállalati Partnereink!

Karácsony közeledtével szíves figyelmükbe ajánlunk egy olyan lehetőséget, mely a mostani helyzetben segítheti kollégáikat és családjukat digitális képzéssel, amivel ők a munkában, tanulásban, életvezetésben tudatosabbak lehetnek, és általuk a szervezet is hatékonyabban működhet. Konstrukciónkban gondoskodunk arról, hogy oktatási büdzséjük maradványait az idei adóév terhére – emberséges és rentábilis módon – költsék el.

A Neumann Társaság a világ 150 országában elismert ECDL hazai közvetítője, a vizsgarendszer működtetője, a digitális esélyegyenlőség megteremtésének élenjárója, jogállását tekintve kiemelten közhasznú szervezet. Az ECDL-tudás konvertibilis, szerteágazó és legfőképpen univerzális digitális ismeretanyagot nyújt a ma emberének. Garancia arra, hogy a munkavállaló birtokában van a szükséges digitális ismereteknek.

Karácsonyi kép 2020

Ha fontos Önnek, hogy – némileg kompenzálva e nehéz év viszontagságait – munkavállalóinak valódi örömet okozzon, prosperáljon ajánlatunkból, és vértezze fel őket a korszellem kihívásainak megfelelő digitális tudással:

Az ECDL digitális alapképzést legalább 5 csomag vásárlása esetén év végéig jelentős kedvezménnyel, 120.000,- Ft helyett mindössze 99.000,- Ft-ért megvásárolhatja!

A csomag tartalma:

  • ECDL regisztrációs díj
  • négy modul – kettő tetszőlegesen választható – oktatása
  • a kiválasztott modulok vizsgadíja

A vizsgák sikere garantálja, hogy a billegő készségeket biztos alapokra helyezve képzettebb, informatika-tudatosabb, magabiztosabb munkavállalót tudhasson magáénak.

További információ:

Bízunk benne, hogy élni fog e kivételes lehetőséggel.

Tisztelettel:

Dr. Beck György
elnök
NJSZT

Csatolmány Size
Ajánlatunk letöltése PDF-formátumban 583.5 KB