A 23. Projektmenedzsment Fórum felhívása

Az idei fórum 2021. április 8-án online kerül megrendezésre.

Központi témaként a projektmenedzsment alkalmazkodását vizsgálja a környezet gazdasági-üzleti-szervezeti tényezőihez, különös tekintettel a szervezeti kérdésekre, a szervezetbe ágyazott, szervezetben működő projektmenedzsmentre. A fórum ezért a „Projekt – Szervezet – Vezető” alcímet kapta. A Fórum ezalkalommal is kiváló platform a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.

23. Projektmenedzsment Fórum

A csatolt felhívás előadás tartására, a rendezvény szponzorálására és a részvételre való jelentkezésre is szolgál. A várhatóan online konferencia újfajta kihívásokat jelent és másfajta megközelítést vár a szervezéstől. Az elvárásoknak megfelelés miatt kéri a Szervező Bizottság az érdeklődő szakmai közösség véleményét jelen kérdőív 2021. január 11-ig történő kitöltésével.

A COVID’19 miatt elmaradt 2020-as Fórumra beérkezett előadások mellett a szervezők az alábbi támákban várják előadók jelentkezését:

  • A digitális munkavégzésre való átállás vállalati működést befolyásoló hatásai, különös tekintettel a projektmenedzsment hatékonyságára
  • A szervezeti projektkultúra érettsége, hatásai a járvány alatti működésre, jó példák, iparági sajátosságok
  • A projektmenedzsment sikerességét biztosító stratégia-szervezet-kultúra harmóniafejlesztés-megoldásai
  • Generációk együttműködésének szervezetet befolyásoló összetevői, generációk eltérő viszonya a projektmunkához a digitális térben
  • A távmunkában, a digitálisan kommunikáló munkacsapatok projektműködési lehetőségei, feltételei, szerepváltozások, gyakorlati eredmények

Jelentkezni a témát bemutató címmel és a fő gondolatok bemutatásával (féloldalas terjedelemben, melynek elfogadása esetén az előadó vállalja az előadás 2020. március 14-ig a kiadvány számára történő elkészítését).

A Fórumon való részvétellel / előadással a PMI PMP minősítéséhez szükséges PDU (Professional Development Unit) pontok szerezhetők.

További érdeklődés e-mailben: info@hte.hu

A 23. Projektmenedzsment Fórum weboldala.

Csatolmány Size
23ProjektmFinal.pdf 577.69 KB