IEEE 19th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics

2021. szeptember 16-18. között IEEE 19th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY 2021) néven szervez konferenciát a tervek szerint Szabadkán a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság szakosztálya, a Magyar Fuzzy Társaság valamint az IEEE Hungary Section, az IEEE SMC Chapter, az IEEE CI Chapter, az IEEE Joint IES/RAS Chapter, az IEEE Control Systems Chapter, valamint az Újvidéki Egyetem Természettudományi Kar, Matematika és Informatika tanszéke. 

fuzzyA nemzetközi szimpózium célja a különböző országok számítási intelligenciával, valamint annak alkalmazási területeivel foglalkozó tudósainak lehetőséget teremteni arra, hogy az ezen a területen végzett legújabb kutatási eredményeiket megosszák, megvitassák egymással, kapcsolataikat tovább építve későbbi nemzetközi kutatásokat alapozzanak meg.

A Magyar Fuzzy Társaság a konferencián saját szekciót is szervez „Special Session on Soft Computing-based Risk Management” címmel.
A konferenciára június 2-ig várják a tudományos publikációkat. Publikálási szempontból jelentős, hogy az elfogadott cikkek újabb vizsgálat után bekerülnek az IEEE Xplore Digital Library elektronikus könyvtárba, ahol a cikkek jelentős része az Elsevier kiadó által gondozott Scopusban referált.

A publikációk benyújtásához kapcsolódó információk, illetve az elektronikus rendszer ide kattintva érhető el.