Fektess a jövőbe! Neked 1 százalék, nekünk 100 százalék

És nyugodt lehetsz: száz százalék, hogy támogatásod jó helyre kerül.

Az NJSZT Magyarország legrégebbi informatikai tudományos egyesülete: 1968 óta a magyar IT-világ meghatározó szervezete vagyunk. A digitális világ GPS-eként segítjük a tájékozódást az információs társadalom világában.

Mivel foglalkozunk? Hol fog hasznosulni a támogatásod?

ÖRÖKSÉG / RETRO

A világ 4-5 legnagyobb informatikai gyűjteményének egyikét fejlesztjük, hogy a Jövő múltját a Te „unokáid is láthassák”. Szegeden található informatikatörténeti kiállításunk üzemeltetése is óriási feladat, de mellette virtuális gyűjteményt (Informatikatörténeti Adattár) is építünk – és közösséget varázsolunk az IT-s emlékek köré, hogy élményszerűen mutathassuk be közös múltunkat!

DIGITÁLIS KOMPETENCIÁK

Magyarország versenyképessége elképzelhetetlen a digitális kompetenciák nélkül. Mindent elkövetünk, hogy segítsük az ország digitalizációját és minden honfitársunk digitális állampolgárrá válását. Bizonyítjuk a digitális írástudást: több mint negyedszázada az ECDL hazai vezető szervezeteként – és most már a megújult ICDL vezetőiként, új modulokkal és tananyagokkal segítve a kompetenciák fejlesztését és minősítését.

TEHETSÉGGONDOZÁS

Befolyásoljuk a jövőt: legyen szó akár informatikai versenyekről, akár diákolimpiai felkészítésről. 40000 diák vesz részt e-Hód versenyünkön, de az algoritmikus gondolkodás bajnokai is nálunk mérettetik meg magukat: minden Nemes versengés az NJSZT-hez kötődik, ahogy a Neumann Verseny is. Robotikában és robotversenyekben is otthon vagyunk.

SZAKMAI FÓRUM

Szakosztályaink behálózzák az országot, számos fontos téma kutatóit, oktatóit segítjük. Konferenciáink, programjaink felölelik a mesterséges intelligencia, az egészségügyi informatika, a fuzzy logika, a fogyatékossággal élőket támogató IT, a közoktatás területeit.

Támogasd adód 1 százalékával a Neumann Társaságot. 
19815888-2-41

 Neked 1 százalék, nekünk 100 százalék - Adó 1%, adó egy százalék, adó egyszázalék