Regisztrációs űrlap ICDL-bizonyítvány igényléséhez, informatikából legalább négyesre érettségizők számára

(AZ ŐSZI ÉRETTSÉGIKRE IS ÉRVÉNYES AKCIÓ!)

Az oktatásért felelős miniszter és a Neumann Társaság között korábban létrejött megállapodás értelmében három évnél nem régebbi, emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgán négyes vagy ötös érdemjegyet szerzők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetnek ICDL bizonyítványt

A mentesség az előre hozott érettségire, valamint az informatikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik.

A Neumann Társaság ICDL bizonyítványt csak abban az esetben tud adni, ha az érettségi követelményei az aktuális ICDL tematika követelményeit lefedi.

Igénylés menete:

Töltse ki a lap alján található regisztrációs űrlapot és az űrlap segítségével töltse fel a szükséges dokumentumokat

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel. Amennyiben már rendelkezik ICDL vizsgakártyával, kérjük, jelezze azt is a regisztrációs lapon.

A regisztrációs díj összege 9000 Ft. Amennyiben már rendelkezik vizsgakártyával, akkor a regisztrációs díj 9000 Ft helyett csak 1000 Ft.

  • A díjbekérőt a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki.
  • Fizesse be a regisztrációs díjat. A  befizetést követően kérjük, küldje el az átutalás igazolását e-mailben.
  • Regisztrációs díjaink 2021. február 1-től megváltoztak!
  • 2021. február 1-től az e-bizonyítványát a befizetés igazolásának beérkezésétől számított pár napon belül e-mailben küldjük. (Kérjük, hogy a levélszemét/SPAM mappát is ellenőrizzék.)
  • A regisztrációt követően külön díj ellenében (5000 Ft) igényelhető keményfedeles bizonyítvány is az alábbi űrlap segítségével: form/kemenyfedeles-ecdl-bizonyitvany.

Figyelem! 2020. február 1-től az ICDL bizonyítványt elektronikus formában állítjuk ki. Külön díj ellenében igényelhető keményfedeles bizonyítvány is. 

Személyes adatok

 
Postázási adatok
Rendelkezik már ECDL/ICDL vizsgakártyával?
Kérjük válasszon
Amennyiben rendelkezik már korábbról ECDL/ICDL vizsgakártyával, kérjük adja meg annak azonosítóját (pl. HU-BUD012300000123)
A regisztrációs díj összege 9000 Ft. Amennyiben már rendelkezik vizsgakártyával, akkor a regisztrációs díj 9000 Ft helyett csak 1000 Ft.
Az ICDL vizsgák alóli mentességet igazoló érettségi bizonyítvány adatai
(betűjel+sorszám)
 
Max. 10Mb.
Csak egy fájl.
10 MB korlát.
Engedélyezett típusok: jpg jpeg png bmp pdf gif.
Kérjük adja meg az intézmény nevét, ahol az ECDL/ICDL bizonyítványt kérték Öntől. Kösznjük, hogy segíti munkánkat!
Fizetési mód
Milyen módon szeretné kifizetni a regisztrációs díjat?
Az átutaláshoz szükséges adatokról e-mailen keresztül küldünk tájékoztatást. Kérjük, az utalást követően küldjön egy képernyőképet az utalásról a recepcio@njszt.hu e-mail címre.
A bankkártyás fizetés a SimplePay online bankkártya elfogadási rendszeren keresztül történik.

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001

Címke