Regisztrációs űrlap ICDL-bizonyítvány igényléséhez, informatikából és digitális kultúrából legalább négyesre érettségizők számára

(AZ ŐSZI ÉRETTSÉGIKRE IS ÉRVÉNYES AKCIÓ!)

Az oktatásért felelős miniszter és a Neumann Társaság között korábban létrejött megállapodás értelmében három évnél nem régebbi, emelt vagy középszintű informatikai és digitális kultúra érettségi vizsgán négyes vagy ötös érdemjegyet szerzők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetnek ICDL bizonyítványt

A mentesség az előre hozott érettségire, valamint az informatikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik.

A Neumann Társaság ICDL bizonyítványt csak abban az esetben tud adni, ha az érettségi követelményei az aktuális ICDL tematika követelményeit lefedi. Az érettségi alapján az igénylők a 7 modulos ICDL bizonyítványt kapják meg.

75 extrapont is járhat felvételin az ICDL bizonyítványért!

(Lásd a témával kapcsolatos cikkünket itt.)

Igénylés menete:

Töltse ki a lap alján található regisztrációs űrlapot és az űrlap segítségével töltse fel a szükséges dokumentumokat

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel.

A regisztrációs díj összege 10000 Ft.
Amennyiben Ön már korábban regisztrált az ICDL vizsgarendszerbe, az érettségi mentesség alapján igényelt bizonyítvány díja 2000 Ft.

  • A díjbekérőt a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki.
  • Fizesse be a regisztrációs díjat. A  befizetést követően kérjük, küldje el az átutalás igazolását e-mailben.
  • Az e-bizonyítványát a befizetés igazolásának beérkezésétől számított pár napon belül e-mailben küldjük. (Kérjük, hogy a levélszemét/SPAM mappát is ellenőrizzék.)
  • A regisztrációt követően külön díj ellenében (5000 Ft) igényelhető keményfedeles bizonyítvány is az alábbi űrlap segítségével: form/kemenyfedeles-ecdl-bizonyitvany.

Figyelem! 2020. február 1-től az ICDL bizonyítványt elektronikus formában állítjuk ki. Külön díj ellenében igényelhető keményfedeles bizonyítvány is. 

Személyes adatok

 
Postázási adatok
Rendelkezik már ICDL regisztrációs számmal?
Kérjük válasszon
Amennyiben rendelkezik már korábbról ICDL regisztrációval, kérjük adja meg annak azonosítóját (pl. HU000000885)
A regisztrációs díj összege 10000 Ft. Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, akkor a regisztrációs díj 10000 Ft helyett csak 2000 Ft.
Az ICDL vizsgák alóli mentességet igazoló érettségi bizonyítvány adatai
(betűjel+sorszám)
 
Max. 10Mb.
Csak egy fájl.
10 MB korlát.
Engedélyezett típusok: jpg jpeg pdf.
Kérjük adja meg az intézmény nevét, ahol az ECDL/ICDL bizonyítványt kérték Öntől. Kösznjük, hogy segíti munkánkat!
Fizetési mód
Milyen módon szeretné kifizetni a regisztrációs díjat?
Az átutaláshoz szükséges adatokról e-mailen keresztül küldünk tájékoztatást. Kérjük, az utalást követően küldjön egy képernyőképet az utalásról a recepcio@njszt.hu e-mail címre.
A bankkártyás fizetés a SimplePay online bankkártya elfogadási rendszeren keresztül történik.

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001

Címke