Pl.: HU-BUD0123000000123 vagy HU000000061
Postázási cím
Kérjük adja meg az intézmény nevét, ahol az ECDL/ICDL bizonyítványt kérték Öntől. Kösznjük, hogy segíti munkánkat!
Fizetési mód
Milyen módon szeretné kifizetni a regisztrációs díjat?
Az átutaláshoz szükséges adatokról e-mailen keresztül küldünk tájékoztatást. Kérjük, az utalást követően küldjön egy képernyőképet az utalásról a recepcio@njszt.hu e-mail címre.
A bankkártyás fizetés a SimplePay online bankkártya elfogadási rendszeren keresztül történik.

A papíralapú (keményfedeles) bizonyítvány díja 2023. február 1-től 5000 Ft.

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001