Online alapismeretek

Interaktív tananyag

4 lecke
Ajánlott szint:
Kezdőknek, újrakezdőknek

Ha eddig eljutottál segítséggel vagy önállóan, akkor biztosan van tapasztalatod az internetes keresésben és levelezésben, rendelkezel e-mail címmel is.
Szeretném kibővíteni internettel kapcsolatos ismereteid. Kiszélesíteni a látóköröd azzal kapcsolatban, hogy mit lehet az interneten megtalálni, hogyan lehet információszerzésre és kommunikációra használni. Ezt két gyakorló feladatsor megoldásával kell megtenned.
Meg kell ismerkedni alapfogalmakkal is a sikeres ECDL vizsga érdekében, majd ellenőrizni tudásod a leckék alatti TESZT-et megoldva.

 

1. Google keresések: 30 perc
2. Keresések adatbázisokban: 60 perc
3. ECDL tesztkérdések tanulása 1: 30 perc
4. ECDL tesztkérdések tanulása 2: 30 perc

Teszt
Online alapismeretek teszt 1 - Ingyenes
Online alapismeretek teszt 2 - Fizetős
 

A csomag ára: 10.000 Ft

Jó munkát kívánunk!

 

Személyes adatok
Számlázási adatok

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cégnév
  • Cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001