NJSZT Közgyűlés - speciális lebonyolítás, óvatossági intézkedések a vírus helyzet miatt

Hely

a Neumann Társaság székhelyén (1054 Budapest, Báthory u. 16.)

Idő

Kedves Kollégák, Tagtársak,

A veszélyhelyzetre tekintettel a 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet szerint a társaságok éves beszámolóit elnökségi határozattal elfogadhatták, amit a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) 2020.04.28-i ülésen meg is tett. A rendelet alapján azonban ezt a Közgyűlésnek szeptember 30-ig meg kell erősítenie.

A vírus helyzet miatt azonban igen röviden, várhatóan az udvaron állva tartjuk meg a Közgyűlést, s bővebb beszélgetésre októberben online formában kerítünk sort.
A fenti rendeleten túl a mostani körülmények ellenére is azért kell megtartani a Közgyűlést, hogy az Alapszabály módosítással lehetővé tegyük az online vagy írásos formában tartandó közgyűlést a jövőben.

A Közgyűlés hivatalos meghívója, benne a hivatalos elfogadandó dokumentumok elérhetősége és jelentkezés a lent mellékelve.

A gyors lebonyolítást segítendő jelezzük, hogy:

  • a levezető elnök: Szalay Imre, jegyzőkönyvvezető: Képes Gábor
  • elnöki beszámoló: Beck György tartja az Elnökség nevében – 10 perc max.
  • pénzügyi beszámoló: Szalay Imre – 3 perc max.
  • alapszabály módosítási javaslat: Szalay Imre – 5 perc max.

A helyszínen maszk és fertőtlenítő elérhető lesz, regisztráció az Iroda előtt, az udvar két irányból (legjobb a Hold utcai nagykapun keresztül) is elérhető.

A gyors munkát és a korrekt szavazást segítendő a hosszú anyagokról egy rövid összefoglaló készül. Hogy egyértelmű legyen a szavazás tartalma, ezt az összefoglalót 2 nappal korábban kinyomtatjuk és egy dobozból mindenki vehet a helyszínen belőle.
Tag más tagot képviselő meghatalmazásról az Alapszabály nem rendelkezik, de a helyzetre való tekintettel, ezt a lehetőséget is figyelembe vesszük a jegyzőkönyvben.

Reméljük, hogy sikeresen és veszélymentesen lezajlik ez a kötelező aktus. Aki nem vállalja ezeket a körülményeket, készüljön mondanivalójával, javaslataival az online találkozóra októberben vagy a tervezett online november 4-i konferencia után novemberben.

Köszönettel,
Szalay Imre

Csatolmány Size
Közgyűlési jegyzőkönyv 1. 172.28 KB
Közgyűlési jegyzőkönyv 2. 1005.42 KB