Dr. Beck György videóüzenete

Kedves Kollégák, Tagtársak

Május közepe van és az elmúlt években, évtizedekben ilyenkor már készültünk az év egyik számunkra legfontosabb eseményére, a Neumann Társaság Közgyűlésére.

Az idei év sajnos különleges, a Covid19 miatt az ország, sőt! az egész világ karanténba vonult és nincs lehetőség nagy rendezvények megtartására. Az időközben meghozott rendelkezések alapján a szokásos évzárás helyett az elnökségnek és a felügyelő bizottságnak kell elfogadnia az előző évi beszámolót és az idei tervek kidolgozása későbbre maradt. Megtartottuk az online elnökségi és FB ülést, ahol végül az előző éves összefoglalókat, pénzügyi zárást elfogadtuk. A beszámolók a honlapon mindenki számára elérhetők!

https://njszt.hu/hu/elnoksegi_ulesek/hatarozatok
https://njszt.hu/hu/doc/kozhasznusagi-dokumentumok-2019

A járvány elvonulása után tartunk majd egy közgyűlést.  Nagyon reméljük, hogy ez a találkozó valamikor ősszel megtörténhet! Addig is az elektronikus csatornákon várjuk a véleményeket, javaslatokat, megkereséseket. A munkát a korábbi tervek szerint folytatjuk, a teljes operációt átszerveztük digitális munkára, az online térbe.

Aktivitásaink nyomon követhetőek online felületeinken. De talán az is jó adat, hogy az év eleje óta eddig már több, mint 300  NJSZT sajtó publikáció jelent meg!

Hamarosan indítunk egy zárt Facebook-csoportot, kizárólag a Neumann-tagoknak, ahol exkluzív információkat találhattok majd itthonról és a partner szervezeteinkről teljes Európából, ezen kívül előadásokat, beszélgetéseket tervezünk érdekes, aktuális témákról, kiváló szakemberekkel.  Az előadás, beszélgetés alatt, ill. után lehetőség lesz kérdeznetek is!

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel, addig is köszönöm az eddigi aktivitásotokat, türelmeteket és természetesen azt kérem még, hogy mindenki vigyázzon nagyon magára és a szeretteire!

 dr. Beck György
elnök