ICDL Kihívás! - A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva

Részvételi szabályzat

ICDL Kihívás! Tedd próbára digitális kompetenciáidat és nyerj értékes ajándékokat!   

A kihívás időtartama: 2022.09.15 - 2023.02.28. (módosult az eredeti 2022.12.31-hez képest!)  

Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mennyire jók az alapvető digitális kompetenciáid! Nyerj értékes ajándékokat és igazold tudásod egy nemzetközileg elismert és elfogadott ICDL tanúsítvánnyal!  

Nyerési esély + alapvető tudás! A 2022. szeptember 15-től induló ICDL Kihívás! játékunkban minden regisztrált versenyző esélyes, hogy értékes tárgyi nyereményekhez jusson, ha négy ICDL modulból sikeresen levizsgázik 2023. február 28-ig!  

A főnyeremény egy XBOX SERIES X 1TB konzol! Okosórát, gaming headsetet, ajándékutalványt is nyerhetsz!  

Nemcsak a diák, de akár a tanára is nyerhet! Számukra is számos díjat ajánlunk fel, összesen közel félmillió forint értékben. 

 

Részvételi szabályzat vizsgázók részére: 

A nyereményjátékban minden természetes személy részt vehet (a Neumann Társaság munkatársa és rokonaik kivételével), aki 2022. szeptember 15. és 2023. február 28. között ICDL regisztrációt vásárol egy ICDL vizsgaközpontban és összesen 4 sikeres ICDL modulvizsgát tesz, valamint jelzi részvételi szándékát a lap alján található űrlapon. 

A sikeres vizsgák között 2 alapmodul kell legyen (Online alapismeretek, Számítógépes alapismeretek, valamint 2 szabadon válaszható.) A választható modulok követelményei (Syllabus) és listája itt érhető el.  
A 4 sikeres ICDL modulvizsga letételével a vizsgázó nemzetközileg érvényes és használható ICDL BASE tanúsítványt kap.  

A vizsgákra felkészítő tanfolyam vagy tréning teljesítése nem követelménye a nyereményjátékban való részvételnek. Amennyiben a résztvevő úgy véli, rendelkezik az adott modulvizsgához szükséges digitális kompetenciákkal, a regisztrációs díj befizetése és egy tetszőleges, elérhető vizsgaközpont kiválasztása után tanfolyam vagy tréning nélkül is tehet vizsgákat. Minden résztvevőnek javasolt ugyanakkor elolvasni a Sophia automatikus vizsgarendszer használatáról szóló tájékoztatót és legalább 1 ingyenes demo vizsgát tenni a Sophia automatikus vizsgarendszerben, amelyben a legtöbb modulvizsga zajlik. (További információ a Sophia rendszerről és a demo vizsgáról.)  

Sikertelen modulvizsga esetén a résztvevő újra próbálkozhat, amíg sikeres vizsgát tesz az adott modulból. A sikertelen vizsgák száma nem befolyásolja a sorsoláson való részvételt. Mindenki, aki a Kihívás időtartama alatt eleget tesz a 4 sikeres vizsga feltételének, részt vesz a sorsolásban, függetlenül attól hány sikertelen vizsgája volt közben. 

A felkészüléshez a honlapunkon is találhatóak tananyagok: https://njszt.hu/hu/ecdl/tananyagok.
Diákok számára javasoljuk, hogy első sorban saját iskolájukban érdeklődjenek az ECDL/ICDL tanfolyam/vizsgázás lehetőségeiről, amennyiben nincs ilyen lehetőség, akkor az alábbi vizsgaközpont keresővel van lehetőség olyan akkreditált ICDL vizsgaközpontot keresni, ami helyileg megfelel a résztvevő számára: https://njszt.hu/hu/ecdl/vkplist. 

Azon vizsgázók, akik 2022. szeptember 15. előtti regisztrációval rendelkeznek az ICDL rendszerben, valamint akik informatikai érettségi alapján kérelmeznek ICDL tanúsítványt nem vehetnek részt a nyereményjátékban. 

A nyertesek kisorsolása 2023. március 21-én történik az NJSZT ICDL Irodában.
A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címeiken értesítjük, a tárgynyeremények szintén az NJSZT ICDL Irodában (1054 Budapest, Báthory u. 16.) vehetőek majd át. Az ajándékkártyákat postán küldjük meg a nyertesek részére.  

A nyeremények:

1. hely (fődíj) 

XBOX SERIES X 1TB KONZOL 

299900 

2. hely 

Garmin Venu okosóra 

128900 

3. hely 

Thrustmaster gaming headset 

35900 

+ 5 további díjazott 

eMag ajándékkártya

15000/fő 

 

Jó felkészülést és sikeres Kihívást kívánunk!

 

Űrlap a jelentkezéshez:

Személyes adatok
Kapcsolatfelvételi adatok
Lakcím
Miért van szükség a kapcsolatfelvételi adataidra?
Azért, hogy az ICDL Kihívás! játékkal kapcsolatos fejleményekről biztosan értesíteni tudjunk és fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!
Ezért kérjük lehetőleg minden mezőt tölts ki!
Egyéb adatok
Kezdd el begépelni a vizsgaközpont nevét, aztán válaszd ki a megjelenő listából a megfelelőt.
Ha nem vagy még benne biztos, hogy melyik vizsgaközpontunkban teszed el az ICDL Kihívás vizsgáidat, akkor válaszd ezt a lehetőséget.

Kérünk töltsd ki, ha nem ugyanaz, ahol az ICDL vizsgáidat leteszed!
Miért kérjük a felkészítő tanárod nevét is?
Azért, mert a tanárokat is díjazni fogjuk a játék végén. Ha tanár segítsége nélkül készültél fel az ICDL Kihívás! vizsgákra, kérjük válaszd az "Egyéni felkészülés" lehetőséget!
Ha egyénileg készülsz fel az ICDL Kihívás! vizsgáidra, kérjük ezt a lehetőséget válaszd!

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001