Digitalizáció az oktatásban: az ELTE

Folytatódik a Neumann Társaság népszerű meetup sorozata

Hely

Online

Dátum

2022.12.08.

Folytatódik a Neumann Társaság népszerű meetup sorozata!

Némi katasztrófaturizmus szövi át következő meetupunk témáját – nem fogjuk nélkülözni a drámai elemeket sem, és visszamegyünk 2020 márciusába, mikor a koronavírus járvány terjedése miatti kormányzati intézkedések nyomán az ország az online térbe költözött. Köztük az egyetemek is – egyik napról a másikra. 
Mindkét vendégünk a legnagyobb magyarországi egyetem, az ELTE munkatársa, Cseszregi Tamás oktatási-, Ritter Dávid informatikai igazgató. Több mint két és fél évvel az események után őszintén beszélgethetünk a kezdetkor rendelkezésre álló erőforrásokról, a tanárok és diákok digitális műveltségéről, a sajátos megoldásokról, eredményekről. És legfőképp azokról a tanulságokról, melyek a mai napig érvényesek. 

A vendégekkel Dandoy Gabriella beszélget.

A meetupot katasztrófaturisták és az oktatásban dolgozók szíves figyelmébe ajánljuk!

A rendezvényt az LSI Alapítvány és a United Way Magyarország támogatta.

 

LSI logo               United Way logo

 

Regisztráció:

Neumann tükörben - 2023.02.23., Csütörtök, 16.00

Honnan hallott a meetupról?
Tagja már a Neumann Társaságnak?
Adatkezelési nyilatkozat
A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. Az adatkezeléssel kapcsolatos irányelvek: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Címke