PROGRACE 2022!

Hely

PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

Dátum

2022.12.10.

Figyelmetekbe ajánljuk a középiskolások és egyetemisták számára kiírt V. PROGRACE programozó versenyt, amely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán kerül megrendezésre.  A versenyt a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem közösen szervezi. A versenyre 2 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Prograce

Időpont:          2022. december 10. szombat (09:00 – 18:00)

A Prograce célja lehetőséget biztosítani tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára programozási tudásuk megmérettetésére. A verseny találkozási lehetőséget biztosít az informatikával foglalkozó cégek és leendő munkavállalóik számára, valamint érdekes, játékos feladatok megoldásán keresztül felkeltheti, tovább mélyítheti a pályaválasztás előtt álló középiskolások elkötelezettségét a műszaki területek, azon belül is az informatika iránt. Az egyetem falai között eltöltött egész napos verseny során a középiskolás és egyetemi csapatok tagjai megismerkednek egymással és a versenyt szervező egyetemi oktatókkal, az általánosnál specifikusabb képet kaphatnak az egyetemi életről.

Részletek és jelentkezés:      https://prograce.hu

Jelentkezési határidő:            2022.11.20. 23:59

(a jelentkezők számától függően a jelentkezési határidő változtatásának jogát fenntartjuk)

 A versenyzők számára (korlátozott számban) ingyenes szállást is tudunk biztosítani, kérjük ez ügyben minél hamarabb vegyétek fel velünk a kapcsolatot.