Magabiztosan és biztonságosan

Hely

Online

Dátum

2023.10.27.

A Neumann Társaság kiadásában legutóbb megjelent, aktualizált tananyagok a digitális világban való jártasságot segítik: az IT biztonság közérthetően és az ICDL Elektronikus hitelesség, elektronikus aláírás tankönyveket a szerzők és a szakértők mutatják be.

A moderált beszélgetésben résztvevők arra kívánnak választ adni, hogy a szakmai ismeretek hogyan adhatók át a laikusok számára, és a tananyagok hogyan segítik ennek a célnak az elérését.

Elektronius hitelesség, elektronikus aláírás 2023 IT biztonság közérthetően 2023

A két tankönyvet dr. Keszthelyi András, a kötetek szakmai lektora mutatja be az érdeklődőknek, majd a szerzők: dr. Erdősi Péter Máté CISA és Solymos Ákos CISM, CRISC, CDPSE beszélgetnek arról, hogy milyen újdonságokat foglaltak a kötetekbe, és miért is van erre a tudásra manapság egyre inkább szükség.

Moderátor: Rákosi Szilvia

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a Neumann Társaság kiadásában az Elektronikus hitelesség, elektronikus aláírás elnevezésű tananyagunk aktualizált változata már elérhető honlapunkon, melynek megjelenését a MELASZ és az Időérték Kft. támogatta.

Az IT biztonság közérthetően című könyv legfrissebb változatának elkészítését a QUADRON Kibervédelmi Szolgáltató Zrt., és az Időérték Kft. támogatta.

Belépési link - előzetes regisztráció: https://njszt.hu/hu/form/meetup-regisztracio

https://nki.gov.hu/esemenyek/magabiztosan-es-biztonsagosan/

#icdl #neumann #njszt #ecsm #kiberbiztonság