LegendAI

IT Business Legendary Award - Ügyvezető igazgatónk immár hivatalosan is legendás

IT Business Legendary Award -  Alföldi István

Március 12-én este megható telefonhívást kapott ügyvezető igazgatónk, Alföldi István.

Sziebig Andrea, az IT Business főszerkesztője kereste az ITBusiness&Technology kétnapos konferenciáról, Felsőtárkányból.

AI azért nem vehetett részt az eseményen, mert unokáira, a moderátorként közreműködő fia, Alföldi Zoltán gyermekeire vigyázott otthon – ez a nagyapák kiváltsága. Meglepetésként érte, hogy élőben kapcsolják a konferencián – s ott, az éteren keresztül megkaphat egy díjat, elsőként az országban.

Az IT Business Legendary Award Sziebig Andrea kezdeményezése volt. A díjat így indokolta: 
A Tiéd egy nagyon sikeres életút. Te vagy az egyetlen olyan menedzser, aki egyetlen toplistáról sem maradt le. Számomra mindenképpen példakép vagy, hajlíthatatlan, az elveihez hű, nagyon kevés ilyen embert tudnék felmutatni az IT-társadalomban.”

Megszólalni sem tudok, pedig nálam ez ritkán szokott előfordulni – reagált Alföldi István. - Amit most csináltál, attól a szavam eláll. Nagyon szépen köszönöm.

Az eddig nem létező díj az IT Business főszerkesztő asszonyának fejéből pattant ki - az ilyen önzetlen, szép gesztus valóban ritka az üzleti szférában. Igaz, az sem mindennapos, hogy valaki 22 éve vezessen egy tudományos egyesületet, melyre – a digitális írástudás terjesztőjeként is – az üzleti világ is megkerülhetetlen tényezőként tekint.

Gratulálunk az unikális elismeréshez!

IT Business Legendary Award átadása Alföldi Istvánnak
Képünk tegnap, március 19-én készült, amikor Sziebig Andrea személyesen is átadta a díjat az NJSZT Hold utcai irodájában.

Figyelmükbe ajánljuk Képes Gábor Alföldi Istvánnal készült, 2018-as beszélgetését, néhány adalékkal szolgál a legendáriumból:
https://njszt.hu/neumann/hir/20180329/pygmalion-projekt

Címke