Megújult és gyarapodik az iTF honlapja

Járvány ide, járvány oda, az iTF működik, dolgozik.

A szobafogság-időszak  első hetében, a március 16-i héten kialakítottuk, kiépítettük a  távmunka, távkonferencia  lehetőségét a szerkesztőség tagjainak, és így már az eltelt 13 hét alatt tudtunk tartani 5 plenáris ülést és rendszeres kiscsoport üléseket a virtuális térben, ha már virtuális informatikai múzeumot építünk.

A megbeszélések eredményeképp többek között előreléptünk a  honlapon a keresés/szűrés funkció alkalmazásával, iTF események rovat továbbfejlesztésében, a Képgalériák alkalmazásában. Jelentős gyarapodás történt a Személyek az Intézmények valamint az  Írások  rovatban.

Külön kiemelnénk mint érdekességeket:

Földvári Iván: élmények, események és Siegler Vera: Kis magyar navigáció-történet, egy új szakma születése írásokat és Az alkotó ember -Gál Jenő portréját.

Igen, lehet és érdemes tallózni, olvasni a virtuális múzeumunkat, a honlapunkat.

Kérjük, ha tudnak segíteni a további bejegyzések, egyedek gyűjtésében, illetve a meglevők pontosításában, ne kíméljenek írjanak használják a kapcsolat menüpontunkat, vagy a rovatoknál található Üzenetküldés lehetőségét.. Minden beküldött információt előre is köszönünk.

Megyery Károly