Hargittai Balázs – Hargittai István: Idézhető Neumann János (megrendelés)

Hargittai Balázs – Hargittai István: Idézhető Neumann János

Előszó

Neumann János tudományos és matematikai teljesítményének jelentősége és hatása az idők során nem halványul, hanem éppen erősödik, és következményei jelen vannak életünk nagyon sok vonatkozásában. Öröksége azonban még ennél is gazdagabb. Különféle megszólalásai továbbra is érvényesek, és nem azért, mert általánosságokban beszélt volna, hanem azért, mert mindig meg tudta ragadni a szóban forgó téma lényegét. A témák az idők során változhattak megjelenésükben, de nem a lényegüket tekintve. Ezért szolgálnak tanulsággal, esetenként szórakoztatva, a ma embere számára és az utánuk jövő generációk számára is.

 

Válogatta és szerkesztette:

Hargittai Balázs, PhD (University of Minnesota), a Saint Francis University (Loretto, Pennsylvania, U.S.A) kémiaprofesszora.

Hargittai István, PhD, DSc, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Professor Emiratusa, a Magyar Tudományos Akadémia és az Academia Europaea tagja, a Norvég Tudományos Akadémia külföldi tagja.

 

125 oldal, keménykötésű

Ára: 9990 Ft., Neumann tagok számára 8990 Ft.

 

Recenziók:
Képes Gábor - Idézhető Neumann János – új kötet a 20. század óriásáról
Tóth László - Könyvismertetés: Egy nagy tudós gondolataiból idézhető Neumann János (Anyagvizsgálók lapja)

Személyes adatok
Számlázási adatok
Csak céges megrendelés esetén szükséges kitölteni!
Kedvezményre jogosult?
Kedvezményes ár: 8990 Ft/példány áfával
Átvétel módja
Postaköltség: 2400 Ft. (Belföldi szállításra)

9990 Ft

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

A megrendelt könyvek az NJSZT irodájában, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9 és 14 óra között vehetők át a 1054 Budapest, Báthori u. 16. szám alatt.