Oracle Academy Java tanfolyam a Digitális témahéten

Meghívó Neumann Szakmai délutánra

Hely

Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium NIVÁK Központ 3300 Eger, Cifrakapu u. 158. II. emelet Informatikai Kabinet

Dátum

Oracle Academy Java tanfolyama Digitális témahéten

TANTERMI OKTATÁS INFORMATIKA TANÁROKNAK

Az Oracle Academy Program egy kezdeményezés az Oracle részéről, hogy ők is hozzájáruljanak az informatikaoktatás színvonalának az emeléséhez.

Az oktatási intézmények ingyenesen tudnak csatlakozni a programhoz, amiben az Oracle ingyenes szoftverhasználati licenszeket, távoli asztali hozzáféréseket, az oktatásba beépíthető tananyagokat, és osztálytermi képzéseket biztosít számukra.

A képzésről és a tanfolyamról többet a https://pcf.hu/oracle-academy/  címen tudhatunk meg, ahol regisztrálni is lehet.

Programpontok:

•    Megnyitó: Néhány szó az eseményről, a napirendről. Az iskola igazgatója köszönti a megjelenteket.
•    Oracle Academy bemutató: Néhány szóban összefoglalva Gere István az Oracle Academy programhoz való kapcsolódást, röviden a felületekről, a regisztrációról, az elérhető anyagokról. A résztvevők láthatják az elérhető tematikákat és lehetőségeket amit az Oracle Academy biztosít.
•    Szakmai előadás: Az Oracle Academy-től érkezett oktató ismerteti a Java platform hazai és világpiaci helyzetét, a Java platformcsalád programozás oktatásában betöltött szerepét és az Oracle Academy program által elérhető szakmai tartalmat. Az előadás során kitérünk többek között a Java alapszintű bemutatására, a Java platform modern szoftverfejlesztésben történő alkalmazási lehetőségeire, illetve az Oracle Academy tananyagai által elsajátítható tudásra is láthatnak példát az érdeklődők.
•    Kávészünet: Az eseményen résztvevőket vendégül látjuk az előadások szüneteiben.

Jelentkezni a nemcsikj@nejanet.hu címen is lehet.

A programot az Oracle Academy-n  kívül a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság megyei szervezete támogatja.

Kelt Eger, 2019.03.27.

Nemcsik János

NJSZT megyei titkár, Oracle oktató

Oracle Academy Program

47.921417, 20.372629