A Mátrix kihívásai

Hely

UPDATE: ONLINE! Milton Friedman Egyetem, 1039 Budapest Kelta utca 2.

Dátum

2021.11.19.

UPDATE! Az NJSZT Multimédia az oktatásban szakosztálya és a Milton Friedman Egyetem közös szervezésében, 2021. november 19-én, pénteken 10:00 – 14:00-ig tartandó „A MÁTRIX kihívásai – A digitális tanítási és tanulási folyamat módszertani kérdései” rendezvény helyszíne a nem túl kedvező egészségügyi helyzetre való tekintettel változik. A rendezvény az egyetem által biztosított ZOOM felületen (https://us06web.zoom.us/j/87531758959) kerül megvalósításra. Ehhez a korábbi regisztrációs felületen létrehoztuk az online csatlakozás linkjét, amely a kezdés előtt 20 perccel lesz elérhető. A rendezvény továbbra is ingyenes és regisztrálni a rendezvény megkezdéséig lehet az MFE felületén (https://uni-milton.hu/konferencia/a-matrix-kihivasai/)!

A digitalizálódó világ új kihívások elé álltja a gazdaságot és ennek kapcsán a felkészítő folyamatokat, az iskolát és a képzések világát is. A digitális pedagógia megoldásai egyre nagyobb teret nyernek ezen folyamatokban. Azonban kérdés, hogy a jövőbeli digitális cselekvésre történő felkészítés milyen követelményekkel azonosítható ma. Mi zajlik az iskolákban és a képzések világában?

Az NJSZT Multimédia az oktatásban szakosztálya idei második szakmai rendezvényén, a Milton Friedman Egyetemmel közösen, „A digitális tanítási és tanulási folyamat módszertani kérdései” címmel szervez kerekasztal beszélgetést, amelynek keretében elemzi a témát. A beszélgetést négy gondolatindító előadás vezeti be:

  • Innovatív módszertani lehetőségek és kihívások a tanár továbbképzés területén
  • Zseni a mátrixban, a tanári szerep és módszertan
  • A könyvek életre kelnek, eLearning a Milton Friedman Egyetemen
  • Gamifikált támogatás a módszertani sokszínűség jegyében

Az ingyenes rendezvényen szeretettel várunk minden érdeklődőt. Bővebb információk és a részvételhez szükséges regisztráció az alábbi linken érhető el.

REGISZTRÁCIÓ:

A Mátrix kihívásai - A digitális tanítási és tanulási folyamat módszertani kérdései (google.com)

A MÁTRIX

 

47.601046, 19.06385