ICDL online tanévnyitó fórum

Dátum

2023.09.21.

A 2023/24-es tanévnyitó fórumot az ICDL vizsgaközpontok, vizsgáztatók részére hirdetjük meg, de az elmúlt évekhez hasonlóan, a témában érdekeltek, például az ICDL vizsgára felkészítő tanárok is részt vehetnek rajta. Az iskolában oktató tanárok időbeosztását is figyelembe véve, az eseményt 15 órától tartjuk.

A fórumon áttekintjük az ICDL nemzetközi, és hazai helyzetét, adatait, a digitális kompetenciák oktatásának és minősítésének aktuális trendjeit. A napi működéssel kapcsolatos kérdésekre is kitérünk, olyanokra, mint például az online minőség-ellenőrzés lebonyolításának részletei, vagy a vizsgázók motiválása a felsőoktatási felvételi plusz pontokkal összefüggésben. Bemutatjuk az ICDL elektronikus hitelesség, elektronikus aláírás frissített modultankönyvet, és azt is, hogyan készíti fel erre az egyre fontosabb tudásra a diákjait egy gyakorló oktató.

A már harmadik éve működő Sophia automatikus vizsgaszoftver fejlesztésekről az osztrák partner számol be, és alkalom nyílik arra is, hogy az egyedi problémákra is választ kaphassanak a vizsgáztatók, az eseményen résztvevők.

ICDL 2023/24 online tanévnyitó fórum

időpont: 2023. szeptember 21., 15-től 16.30-ig

Címke