XXXVI. Neumann Kollokvium

Dátum

2023.12.01. - 2023.12.02.

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztálya, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara és a VEAB Egészségügyi Informatikai Munkabizottsága 2023-ban 36. alkalommal rendezi meg kongresszusát, a Neumann Kollokviumot Veszprémben. A hazai egészségügyi informatika - több évtizedes hagyománnyal rendelkező - seregszemléje sok szeretettel várja az egyetemeken, kutató intézetekben, egészségügyi intézményekben, az ipari partnereknél működő kutató- és fejlesztőműhelyek bemutatkozását. A rendezvényhez kapcsolódó kiállítótér lehetőséget ad piaci szereplők megjelenésére is.

A Szakosztály minden év második félévi tevékenységét az éves kongresszus, a Neumann Kollokvium megrendezésére koncentrálja. Ennek megfelelően a program az első félévben megvalósuló tudományos ülésekhez képest szélesebb palettát vonultat fel.  

A konferencián a Neumann 120 jubileum tiszteletére Varga János tart előadást Neumann János, a polihisztor címmel.

Időpont: 2023. december 1-2 (péntek-szombat)

Helyszín: 8200 Veszprém, Egyetem utca 10, I épület 7. emelet, 726. terem

A konferencián a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött! 

Minden további információ, különösen az absztraktok beadásával kapcsolatos részletes tájékoztatás, illetve a későbbiekben elérhető program, valmaint a regisztráció a rendszeresen frissülő honlapon érhető majd el: https://neumann-kollokvium.njszt.hu