PROGRACE 2023!

Jelentkezés december 3-ig!

Hely

PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

Dátum

2023.12.14.

 

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a középiskolások és egyetemisták számára megrendezésre kerülő, VI. PROGRACE programozó versenyt, amely a

Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán kerül megrendezésre.  A versenyt a Neumann János Számítógéptudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem közösen szervezi.

Prograce

A versenyre 2 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Időpont:          2023. december 14. csütörtök (09:00 – 18:00)

Helyszín:         PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

 A verseny célja lehetőséget biztosítani tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára programozási tudásuk megmérettetésére. A verseny találkozási lehetőséget biztosít az informatikával foglalkozó cégek és leendő munkavállalóik számára, valamint érdekes, játékos feladatok megoldásán keresztül felkeltheti, tovább mélyítheti a pályaválasztás előtt álló középiskolások elkötelezettségét a műszaki területek, azon belül is az informatika iránt. Az egyetem falai között eltöltött egész napos verseny során a középiskolás és egyetemi csapatok tagjai megismerkednek egymással és a versenyt szervező egyetemi oktatókkal, az általánosnál specifikusabb képet kaphatnak az egyetemi életről.

Részletek és jelentkezés:      https://prograce.hu

Jelentkezési határidő:            2022.12.03. 23:59

(a jelentkezők számától függően a jelentkezési határidő változtatásának jogát fenntartjuk)