IKT pedagógusoknak modulunk a nemzetközi ECDL hírlevelében

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság nagy örömmel fogadja, hogy a nemzetközi ECDL közösség hírlevelében és honlapján is beszámolt IKT pedagógusoknak modulunk sikeres elindításáról.

Az egész világra kiterjedő szakmai közösség figyelme is jelzi, mekkora felelősséggel jár a nem informatika szakos pedagógusok infokommunikációs képzését segítő, az egész társadalom számára fontos program. Reméljük, hogy nemcsak a modul bevezetésében és a hozzá készült, a legkorszerűbb ismereteket összefoglaló tankönyv ingyenes hozzáférhetővé tételében leszünk a nemzetközi körben is úttörők, de a modul a magyar oktatás színvonalára és a magyar pedagógusok elégedettségére gyakorolt hatása is példamutató lesz a digitális írástudás terjesztését küldetésének tekintő szakemberek számára.

Interaktivitás, Kreativitás Tanároknak – ezt kínálja a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Az ECDL/ICDL-ben részt vevő országok már tudják, hogy erre van szükség az egész világon – Írországtól Zimbabwéig. Mi pedig minden lehetőséget megragadunk, hogy tudatosítsuk: égető szükség van rá hazánkban, hogy az ország oktatási rendszere és gazdasága versenyképes maradjon.

ECDL anniversary logó

Cikk az ECDL honlapján: 
http://ecdl.org/ecdl-news?i=2714&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=april2017

Modulunkról – nézze meg az ingyenesen letölthető tankönyvet!
http://njszt.hu/hu/news/2016-10-10/ikt-pedagogusoknak-mar-ma-nelkulozhetetlen-holnap-letfontossagu