Tanárok, diákok figyelem! Friss versenykiírásaink!

EU Széchenyi 2020 logóNe maradjanak, ne maradjatok le versenyeinkről! Tehetséggondozási Szakosztályunk oldalán már kint található több rangos versenyünk felhívása!

Logo Verseny

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kara közreműködésével Logo programozási versenyt hirdet (Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny). A versenyen a számítógépes programozási feladatok megoldása Logo (Imagine Logo, LibreLogo), Python vagy Scratch nyelven történik.

Az iskoláktól mind az öt korcsoportban 2019. december 10-ig várjuk a jelentkezéseket a logo@inf.elte.hu elektronikus címre.

http://tehetseg.inf.elte.hu/logo/2020/felhiv20logo.pdf

Nemes Tihamér Nemzetközi Informatikai Tanulmányi Verseny

A 2019/2020-as tanévre ismét meghirdetjük a Nemes Tihamér Nemzetközi Informatikai Tanulmányi Versenyt magyar nyelven tanuló általános és középiskolai tanulók számára.A versenyt három fordulóban rendezzük meg: az első (iskolai) fordulóból továbbjutó versenyzők közül a második (területi) fordulóban legjobban szereplők jutnak be a harmadik fordulóba, a döntőbe.

Az iskoláktól 2019. október 15-ig várjuk a jelentkezéseket a nemestihamer@inf.elte.hu elektronikus címre.

http://tehetseg.inf.elte.hu/nemes/2020/felhiv20.pdf

Nemes Tihamér Online Programozási Verseny

A versenyt öt fordulóban rendezzük meg. Az egyes fordulókban a versenyzőknek 3-5 programozási feladatot kell megoldaniuk C++, Pascal, C#, Python, Visual BASIC vagy Java nyelven, a beküldött megoldásokat Linux környezetben fordítjuk újra és az így kapott programokat értékeljük.

A versenyre nevezni a verseny honlapján lehet, a szükséges adatok (név, település, iskola, évfolyam, e-mail) megadásával a https://biro.inf.elte.hu/faces/versenyre.xhtml oldalon. Az itt megadott e-mail címre küldjük az azonosítót és a jelszót.

A versenybe bármikor be lehet kapcsolódni!

http://tehetseg.inf.elte.hu/nemes-online/2020/felhiv20online.pdf

A Nemes Tihamér Nemzetközi Informatikai Tanulmányi Verseny - Alkalmazás kategória dátumai:

http://tehetseg.inf.elte.hu/nemesa/nemesa_aktualis.html

Versenynaptár:

http://tehetseg.inf.elte.hu/#versenynaptar

Széchenyi 2020 logó